Gå til innhold

Intervju personen under deg


T.O.E

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Grafisk design. Doktorgrad er gjerne mer spesifisert, så ville nok prøvd å fordype meg i hvordan grafisk design påvirker sinnshumøret til folk. I fler sammenhenger. Hva som gjør at folk blir igjen på en internetside, hvordan det påvirker humøret, hvordan en godt komponert brosjyre kan få en til å ville kjøpe produkter osv.

 

Går vel mer under psykologi enn grafisk design. Men blir en slags blanding.

 

Si den første tingen som faller deg inn når du hører ordet "lykkelig"?

Lenke til kommentar

Det kommer ann på hvor omfattende endringen kunne vært. Hadde det vært mulig, ville jeg gjerne levd hele livet på nytt - og samtidig vite det jeg vet idag hele veien. For å se hvordan livet kunne vært, og hvordan småting kan endre på det store bildet.

 

Om det er én konkret ting som har skjedd i det siste, er det nok fraværet mitt på skolen de siste årene. Går man lenger tilbake i tid, ville jeg nok vært langt mer sosial mens jeg gikk på ungdomsskolen.

 

Hva er ditt drømmeyrke?

Lenke til kommentar

Sånn... om jeg hadde det som en superpower? Åh fy faen så mye moro jeg hadde hatt det. Hadde prøvd ALT mulig rart. Re-runna scener sånn 100 ganger, bare for å se folk sine reaksjoner. Hadde nok ikek vært så moro etter noen år, men den første perioden, GUD så moro.

 

Ellers er nok svaret veldig likt som i posten over.

 

Hvilken superkreft ville du hatt, om du kunne velge mellom alt mulig?

Lenke til kommentar

Superkraft* hahah. Huff. Flau typo.

 

Det siste som gjorde meg skikkelig irritert? Hmm.. jeg blir ofte småirritert, men kan nesten ikke huske sist gang jeg ble skikkelig irritert. Beste jeg kan tenke på er at jeg faen ikke fikk igjen glidlåsen på jakka mi idag tidlig, når jeg hadde jævli dårlig tid.

 

Hva gjør du når du kjeder deg?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

I dag ringte det ei svensk kjerring som jeg såvidt forstod et kvekk av og ville selge meg noe tv-greier. Kjente irritasjonen vokste. Men neida dem må nå bare komme å jobbe hvis det er det dem vil. Men fader, jeg vil snakke med norske selgere og leger osv som jeg faktisk forstår.

 

Hva ville du valgt i kveld hvis du kunne velge mellom å lage en sjokoladekake (ferdigmix, ca 30 min) eller ost og kjeks?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...