Gå til innhold

Sniktitt: Nokia E7


Anbefalte innlegg

Denne ser veldig flott ut, men er litt usikker på symbian 3. Hvor åpent er dette os'et, og vil det få stor nok interesse til a mange vil utvikle nyttige gratisprogrammer?

Et annet spm: Har E7 plass til minnekort? Dere skriver det her, men på gsmarena.com står det "no" i spec-lista...

Begrepet "nyttige gratisprogrammer" mht telefon er vel å ta i litt, men ja, programmer til Symbian^3 blir det i bøtter og spann av.

 

Venter spent på testene av denne og N8 hos cnet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne var faktisk litt sjesk. Nokia har nok en business-telefon mange dressfolk og andre dødelige kommer til å sjeske etter, men jeg tviler på at de vil klare å lage hysteri ala Eplefonen. Men hva skjer med femi-blå business telefon????

 

Ellers må det være teit å lansere denne før N8 er ute i butikkene, nå blir det vel mange som vil holde på lommeboka enda 2-3 måneder?

 

Og så kan ryktebørsen angående neste Meego-enhet vende helt tilbake til scratch, det var jo denne som visstnok skulle bli nye N9. :hmm:

N9 er en helt annen telefon, og er omtalt i amobil. N9 kjører MeeGo, N8 og E7 kjører Symbian^3, Alle er "laget" for Qt, så programmer på N8/E7 kan enkelt overføres til N9 og omvendt. Ellers er vel N8 mye mer for teknofreaken, mens E7 er business.

 

En femi-blå business-telefon passer vel utmerket for alle femi-bisiness-duder.

Lenke til kommentar

Men kan den måle seg med E90? Jeg har falt tilbake på E90 etter samsung omnia HD og htc hd2.. E90 er raskere på tekstinput enn noen annen telefon jeg har prøvd for min egen del, den er stabil, og har igrunn alle funksjoner som nyere telefoner har.. Jeg vil se denne overgå E90.. Men ja.. den ser snasen ut.. Og hvorfor har ingen FULLT qvwerty lengre? egne taster for æøå og egen tallrad.. Kanskje jeg bare er gammeldags ;)

Lenke til kommentar

HTC Dream hadde talltastrad, men ikke æ,ø eller å, i og med at den aldri ble lansert i Norden. Desire Z derimot, fpr æ,ø og å, usikker på antall tasterader.

 

Uten æ, ø og å er det jo ikke noe vits i fysisk tastatur lenger, da er touch-qerty med ordliste raskere. Synd det er få av dem.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Ser flere har lagt den inn 20. februar. Det er forferdelig. Og når den kommer så sent er det forferdelig at den ikke har mego(eller meebo eller hvaenn det heter). Symbian^3 er jo egentlig Series60 som kommer ut av beta. Som lojal Nokia-kunde merker jeg at jeg får en liten tåre i øyekroken når de ikke klarer å produsere en telefon som er god nok. Har hatt N97 mini, så er skremt bort fra Symbian for alltid :/

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...