Gå til innhold

Problemer med Philips 42


Anbefalte innlegg

Hei. Viste ikkje heilt om eg skulle poste ditta emne her i tv-apparater eller under lyd. Men tar sjangsen på at det er her da eg trur det er tven som er problemet.

 

Tven eg har er ein Philips 42¨(42PFL7404H) og eg har problemer med at eg ikkje får noke lyd ut av den når eg ser på tv og speler på ps3. Problemet startet for en stund siden, men trudde først det va dekoderen til riks-tv, har hjelpt å restarte boksa. Men i dag når eg skolle spele litt so var der ikkje lyd. Tven er koplet på en forsterkar, men det er ikkje den som er problemet da eg får lyd med cd-spelaren som også er tilkoplet den, har prøvd fleire utganger. Får heller ikkje lyd på dei innebygde høgtalerane i tven.

 

So det eg lurer på er om noken kansje veit kva som kan vere gale? Kan det vere lydkortet på tven som er kaputt? Tven er kjøpt i mars i år, so den er erlativt ny.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja. Både PS3 og dekoderen er koplet til tven med hdmi. Er ikkje koplet via forsterkaren. Er kabel frå tven til forsterkaren. Men har prøvd kun med høgtalerane på tven med, og det virker heller ikkje.

 

Testet med dataen i går for å sjå om det virket og der får eg både bilde og lyd (også koplet via hdmi) og prøvde da hdmi-kabelen som eg brukte til den på både dekodaren og PS3, uten at det gidde lyd. Men har kontaket philips som også ser på saka no.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...