Gå til innhold

D-LINK DIR-635 Kobler seg ut men lampene ser ut til å lyse som de skal.


wil

Anbefalte innlegg

Hei. Før jeg drog på ferie (Tror det faktisk var dagen før, men husker ikke helt), så kjøpte jeg en Router til leiligheten min. Grunnen til dette er fordi at jeg har flere maskiner her, og at jeg ville ha trådløst nett på laptopene mine da. Praktisk egentlig da. Man kan sitte i Sofaen med laptopene på nett osv. Jaja. Nok om det. Siden at jeg ikke satt den opp før jeg drog på Ferie så satt jeg den opp tja, enten Fredag, Lørdag eller Søndag i forrige uke. Siden at jeg kjører Linux da på nesten alle laptopene og at det ble litt problemer med å konfiguere wpa_supplicant.conf, så bytta jeg fra WPA til WEP, da det var enklest for Linux når man bruker terminal. Selve oppsettet var, tja. Sånn passe greit. Jeg fikk satt den opp, men problemet er det. Den har fallt ut to ganger i løpet av denne tia som jeg har hatt den tilkobla.

Dessutten oppdaga jeg her en dag at en av laptopene mine ikke fikk fullt signal når den var på stuabordet eller, eller om jeg satt den i sofaen. I wicd (Linux Network Manager), så fikk jeg høyere signal prosent fra et nettverk utafor veggene her enn jeg gjorde på min router og enda routeren min står mye nærmere enn det nettverket som jeg fikk høyere signal på. Jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre.

Jeg kan jo ikke ha det sånn. Det går jo ikke.

Den falt da ut i går kveld/natt til i dag igjen, så jeg restarta den ikke før i dag.

Er det bare å kaste den eller, hva skal jeg gjøre?

 

Hilsen. wil.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tok bare å leverte den inn i dag og med litt mellomlegg så kjøpte jeg en Jensen Router som var litt dyrere. Har ikke satt den opp enda, men skal få gjort det etterhvert.

Det virker som det er flere som har problemer med D-Link Routere.

Jaja. Får vel prøve Jensen Routeren og se hva den er god for. Hadde et Jensen USB Nettverskort å det fungerte bra iallefall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...