Gå til innhold

Juletråden 2010 - God jul!


Xanman

  

121 stemmer

  1. 1. Ribbe eller pinnekjøtt?

    • Ribbe
      68
    • Pinnekjøtt
      53
  2. 2. Rød eller brun julebrus?

    • Rød
      76
    • Brun
      45
  3. 3. Går du i kirken på julaften?

    • Ja
      20
    • Nei
      101


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Pinnekjøtt, og pinnekjøtt only er det som skal spises på julaften. Faster gjerne i 1-2 dager før julemiddagen for å få spist så mye som mulig. Nam.

QFT.

Skrevet (endret)

Andrevalget? Ja, enig det.

Ikke i det hele tatt. Juleribba er årets måltid, uten tvil. Får vann i munnen bare av å tenke på det.

Endret av Le Professeur
Gjest medlem-1432
Skrevet (endret)

Ribbe er ganske kjedelig, joda godt nok men ingenting i forhold til pinnekjøtt! :dribble:

Endret av medlem-1432
Gjest medlem-1432
Skrevet

 

Pass hva du sier du unge frøken!

 

Det er jo fakta. Men folk får bare spise den der ribba si så blir det mer herlig pinnekjøtt på oss som har de beste smaksløkene inntakt :thumbup:

Gjest medlem-1432
Skrevet

Ja det er en kjedelig mild vanlig svinestek smak.

Gjest medlem-1432
Skrevet

Ja det er en kjedelig mild vanlig svinestek smak.

Bare fordi du ikke tilbereder den riktig. :realmad:

 

Å så sinna! :tease: Har spist riktig tilberedt ribbe jo, og holder fast ved at den er litt kjedelig. Liker det jo, men er ikke så spesielt som noen skal ha det til.

Skrevet (endret)

Ja det er en kjedelig mild vanlig svinestek smak.

 

Helt enig. Bare tilbred ribbe uten svoren, og du har nesten en vanlig svinestek.

 

Ribbe og pinnekjøtt er egentlig samme type kjøtt (fra ribbene på dyret), men forskjellig dyr og tilbredingsmåte.

Endret av chairgame
Gjest medlem-1432
Skrevet

Så hva har dere til tilbehør da, til ribba og til pinnekjøttet?

Gjest medlem-1432
Skrevet

Unnskyld at jeg spør da.

Gjest Slettet+712345
Skrevet

Har Rødkål, Surkål, og det som er vanlig.

Skrevet

Til ribbe så har vi surkål, kålrotstappe, poteter, medisterkaker, julepølser, og brun saus. Selv om sistnevnte kanskje ikke er så vanlig.

 

Da blir man god og mett etterpå skjønner du. Jeg pleier egentlig ikke å spise frokost eller lunsj på julaften. Da får jeg plass til mye mer pluss at det smaker bedre. :thumbup:

Gjest medlem-1432
Skrevet

Til pinnekjøtt har vi kålrotstappe, poteter, pølser og kjøttkraft/sø i fra pinnkjøttet. Akkevitt og dahls pils eller brus som regel. :love:

 

Til ribbe har vi vel poteter, grønnsaker, tyttebær og noe sø/kraft. Ja og surkål eller rødkål tror jeg.

 

Vet av noen som bruker brunsaus til pinnekjøttet. :nei:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...