Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Trang forhud og fare for skader


solobrus

Anbefalte innlegg

Hei! Vett ikke om dette innlegget skal være her, men fant heller ingen andre plasser som passet bedre,så jeg tar det her! Jeg har lenge "slitt med" litt trang forhud. Sjekket dette opp sist jeg var hos legen, mtp et lite snitt for å åpne litt, men han mente at det ikke var noe å bry seg om, da jeg fikk dratt den nok tilbake mente han,og at jeg fikk vasket godt. Heldigvis tenkte jeg, jeg ville jo helst slippe å kutte i jr! Jeg har fått trukket den tilbake i slapp tilstand hver gang,men i stiv har den aldri trukket seg bak hodet. men under samleiet i går var det akkurat det som skjedde. Ingen smerter eller ubehag på noen som helst måte, bare uvandt. Men så begynte panikken å komme, jeg hadde jo trang forhud,og likevel krøp den bak hodet og "klemte"på. Tankene mine gikk til skrekkeksempler som kollbrann og amputasjon. Spesielt når hodet begynte å bli litt blått, eller i hvertfall ble mørkere i fargen. Heldigvis trakk forhuden seg tilbake når ereksjonen forsvant. Nå er den normal igjen,men panikken er der litt likevel, da jeg kanskje kan føle at det "klemmer " litt.. jeg vet ikke om dette sitter psykisk.

 

Det jeg rett og slett lurer på er om dere syns jeg bør oppsøke lege? Igjen. Jeg håper igrunn på å slippe det, da det forhåpentligvis ikke er noe annet enn at forhuden har myk seg opp litt, noe legen sa var fult mulig! Det er selvsagt det jeg håper på, men klarer likevel ikke å la være å tenke på om det kan være noe farlig, som feks at forhuden klemmer sånn på hodet at det går kollbrann i det. mulig jeg er helt på bærtur her, men jeg har virkelig ingen peiling på dette, så tenkte å forhøre meg litt før jeg evt oppsøkte lege, noe jeg helst vil unngå det, da det forhåpentligvis ikke er noe annet enn at den har mykt seg opp. som sagt ingen smerte,ubehag eller skifte i farge på hodet i slapp tilstand. Hadde satt pris på seriøse svar, da jeg er litt på tuppa mtp dette!:p

 

Takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Huden er da elastisk, så grunnen til at du nå fikk den over hodet er vell kun det, den har strukket seg litt.. Du kan jo strekke litt i den manuelt hver dag for å strekke den enda mer slik at det ikke strammer når den først går over hodet når du har "boner".

Takk for svar! Var noe sånn jeg tenkte, men hva tror du om at det strammer? Kan det være noen sjanse for kollbrann,tror du?

Lenke til kommentar

Ikke så lenge du går rundt med en "boner" slik at det strammer over lengre tid. I med "lengre tid" så mener jeg altså i lengre tid enn et vanlig samleie. Man får ikke koldbrann iløpet av så kort tid som det er snakk om her. Er snakk om dager uten tilgang til nytt blod at dette vil skje. Du kan jo prøve med din egen finger. Stram et strikk rundt den, så vil jo også tuppen av den bli blå etter kun få minutter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...