Gå til innhold

Hvordan lager man en DVD meny i Nero?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skal lage en DVD med mange filmer på samme DVD platen. Det går vel ann å lage en meny hvor man kan velge hvilken film man vil se. Slik som det er pa vanlige kjøpe DVD'er. Går det ann å gjøre dette i Nero eller må man ha et annet prog?

 

Chris

 

Hva mener du nå?? Mener du en DVD fullstendig kopiert med menyer og det hele? Eller mener du en DVD med divx og avi eller mpeg med meny så du kan velge film?

Lenke til kommentar

DVD Menu Studio er vel helst for å lage fancy knapper og bakgrunner og slikt. Du må ha et av programmene som listes på den samme siden for å kunne lage lenker fra knappene til filmklippene osv. Om det bare skal være en enkel meny uten grafikk, evt. bare med et bakgrunnsbilde og tekstknapper, holder det med et av de andre programmene. Jeg ville hoppet over Scenarist. Det er ikke trivielt å bruke.

Lenke til kommentar

Nero klarer ikke det, men tilleggspakka Nerovision fikser det superenkelt ,og lage meny ligger inne som standard og tar ikke mer en noen få kb ekstra. Last ned gratis NeroVision fra neros sider, og kjøp DVD plugin for å få brent til DVD. Den fungerer helt konge :wink:

Lenke til kommentar

Eventuelt hvis du har tilgang på Pinnacle Studio 8. DVD autoriseringsdelen i dette programmet er meget enkelt å sette seg inn i, samt at det faktisk har ganske mange fleksible løsninger.

I kjøpeversjonen får du også med animerte(?) bakgrunner.

 

Kjør forøvrig alltid en prøvebrenning på en DVD +/-RW plate, det kan spare deg for noen kroner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...