Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du er på Platinum og ikke klarer å bruke andre taktikker enn Photon Cannon rush viser det bare at du er utrolig dårlig spiller.

 

Ikke utrolig dårlig, men veldig dårlig ja. Jeg har ikke spilt campaign men begynte rett på multiplayer med protoss og photon cannon rush, varer kampen lengre enn 4-5 minutter er jeg fortapt ettersom jeg ikke kan noen andre taktikker. Likevel er det nok til å nå rank 1 i plat division, det sier kanskje litt om nivået?

Lenke til kommentar

Enkle cheese taktikker kan få hvem som helst til høyt i platinum.

 

Faktumet er fortsatt selvom du vinner, så vinner du mot spillere som generelt er mye bedre enn deg, og som har interesse av å prøve å bli enda bedre, på slutten av dagen vil ikke gode spillere bli slått av cannon rush.

 

Er en grei måte å komme seg høyt opp i laddern på, men på slutten av dagen blir det rimelig kjedelig og repetivt og lite givende. (Min mening etter å ha spilt en god del cheese i beta)

Lenke til kommentar

(1) SCOUT

(2) Ser du en probe som har planer om og bygge pylon: Drep den

(3) Når du har drept probe, ja da kan du begynne og ta deg av Pylon. Hvis ikke så kommer han bare til og bygge flere pylons.

 

Tror jeg ville gjort det slik:

 

(1)Scout

(2)Ser du probe sender du 1 arbeider etter den slik at den konstant må microes. Vanskelig for motstanderen.

(3) Send 4 arbeidere på cannonen så fort den starter å warpe inn. Så skal den bli drept rett før den er ferdig. Kommer du litt sent kan du bare bruke flere arbeidere. Bygger han flere cannons sender du 4 nye SCVs på den.

Lenke til kommentar

Noen gode tips til hvordan jeg kan ta ett cannon rush spiller zerg taper like fordømt hver gang... og nå har jeg vel prøvd det meste mot det... (kan godt være jeg som suger) :(

Når plasserer du poolet ditt? (og va slags BO har du før poolet? gjør du dobbel trick-gas til 12? eller bare trick-gas til 11?)

For jeg gjør dobbel-trick gas til 12, og som regel kommer canon rusher på 9 eller 10, da velger jeg bare å plassere poolet på 12 (istedenfor 14 som jeg vanligvis gjør) da tenker du kanskje "å neei jeg får ikke zerglings ut i tide" men, du lar ham bare bygge, og når han kommer så langt som til at han begynner å bygge canons, sniper du disse med workers, etterpå popper zerglingsene dine ut, de killer du resten med.... (du kan også velge å sende de til basen hans og vinne sånn) d er egentlig fritt frem...

 

elendige fiender, lyst å prøve d på meg? vi kan ta en best av 5, sånn at jeg ikke kan forutse d?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...