Gå til innhold

Er det mulig å få Canal Digital kabel på PC?


Anbefalte innlegg

Fungerer fint! Jeg har nå tenkt å prøve med For The Record "Argus" TV-server. Syns denne virker mer stabil. Jeg bruker uansett FTR sine server/klient plugins, da disse tilbyr flere funksjoner.

 

CAM fungerer ikke på min CI, da Terratec nekter å la andre utvikle støtte for sin CI. De ønsker at brukerne KUN bruker det medfølgende programmet.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Er lei av å bruke softcam til min HTPC. Har ikke fått det til å virke helt 100% bra (noen ganger når jeg skifter kanal klarer ikke MediaPortal å dekode signalet). Kjøpte derfor CAM modulen fra CanalDigital for en stund tilbake. Dessverre til ingen nytte...

 

For når jeg starter MediaPortal, konfigurer den til å dekryptere m/CAM via WinTV-CI (bruker Hauppauge HVR 5500), får jeg svart skjerm med lyd som lagger med ca 5 sekunders pause innimellom. Samme gjelder ukrypterte kanaler. Tar jeg ut CAM-en vises alle ukrypterte kanaler med fin flyt.

 

Mulig det finnes en annen CAM modul som virker (kom gjerne med tips for CAM moduler som virker med CanalDigitals bakkenett). Hadde det ikke vært for kjærringa hadde jeg kasta CanalDigital helt ut av huset og gått over til RiksTV.

 

Grunnen til at jeg satt sammen HTPCen min var for å ha BluRay, TV m/opptak og internett rett på TV med en fjernkontroll i en box.

 

Så tilbake til softcam. Huff.. :(

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Gammel tråd dette her.

 

Virker det fortsatt fint med softcam?

 

Jeg har i dag cam som fungerer utmerket med CD og MP, men skulle hatt dette opp å gå på en annen pc også, og vil helst slippe å kjøpe ny cam dersom det ikke trengs.

 

Jeg kjører Softcam her og det fungerer helt feilfritt.

Newcs, Acamd og Mdapi filter sammen med siste versjon av Mediaportal.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

sorry for bumping av gammel tråd.

jeg har ett par spørsmål, jeg har en tv fra 2009 som kjører mpeg2 (samsung sier jeg må ha mpeg4 til canaldigital sin idtv leser)

jeg har allerede denne leseren og har funnet ut at den ikke vil finne kanaler pga den ikke støtter mpeg4..

 

Men, hvordan kan jeg få kobla dette til htpc'n min? hva må kjøpes av utstyr og hva må gjøres?

er forresten canal digital kabeltv forresten(ikke via fiber, men coax eller hva som brukes)

Lenke til kommentar

Lenge siden jeg syslet med dette selv, men jeg brukte kortleseren til norsk tipping, Mediaportal og softcam. Regner med at dette fortsatt fungerer, selv om man kanskje ikke får kan/får lov til å knytte sin CD-pakke mot software-cam og ikke godkjent utstyr. Betalingskanaler får man altså ikke, men grunnpakken skal man få, med mindre de har gjort endringer i systemet.

 

På en annen side, så har man mulighet til å velge MAC-adresse selv med softcam, så det bør la seg gjøre å ringe inn og be dem knytte din pakke/abb mot din nye "godkjente dekoder" så lenge du velger en MAC-adresse som er nogenlunde innenfor det ADB bruker. Det bør holde at de 4 første sifferne er like ... 68 63 xx xx osv...

Endret av formann
Lenke til kommentar

Aner ikke hva softcam er, er helt grønn :p

Søk på nettet, det er ikke helt stuerent å prate om det på forum, da det kan brukes ulovlig til cardsharing og andre ting. Hvis du ikkke har peiling på dette i det hele tatt så ville jeg sett på de muligheten jeg linket til over her. Tunerne fra Digitaldevices fungerer helt glimrende, har selv 4stk som jeg forer Mediaportal med. Med CI modulen deres i tillegg til en tunermodul så trenger du ikke softcam.

Hvis du i tillegg kjører Windows 8 så sliter du med å softcam til å virke, virker bra med Win7

Endret av -97A4KQY8
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...