Gå til innhold

defuzion

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

defuzion sine prestasjoner

96

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er snakk om HDMI signaler som faller ut noen sekunder. Er visstnok et problem på S90C og S95C, men jeg vet ikke hvor mange XBOX/PS5/PC spillere opplever dette... Link til et eksempel på youtube:
  2. Er det noen her som vet hvordan dropouts er på Samsung S90C og S95C? Virker som mange opplever dropouts problemer på XBOX/PS5/PC med Samsung QD-OLED denne generasjonen. Sitter fortsatt på gjerdet av den grunn...
  3. Tviler på at Russland vil ta i bruk atomvåpen. Landet vil da bli husket for å ødelegge sivilisasjoner og måtte bære den skammen som en del av sin historie. Russere vil da bli uglesett av mennesker overalt på jorden. Å ettergi for Putin's vilje vil være å gjøre oss selv en bjørnetjeneste. Synes Ronald Reagen sa det fint under en tale han holdt for lenge siden:
  4. Har vi noe tysk produsert bør vi bare kvitte oss med det med en gang. Skulle det skje en krise og vi trengte tyske reservedeler så kan vi ikke stole på tyskerne. Bør heller kjøpe britisk, amerikansk eller fransk.
  5. DU er jammen meg en bra naiv "realist" hvis du tror innovasjon og utvikling i EU vil stoppe opp fordi Ru-SS-land vil rette seg mer mot Asia / Kina. Jeg vil påstå det motsatte, at utfordringene som EU står ovenfor vil bidra til mer innovasjon og effektivisering. Jeg ser et enormt potensiale i EU for innovasjon og utvikling, spesielt innen energi sektoren.
  6. Kanskje Putin pønsker på å bruke gassen som et forhandlingskort ovenfor Bulgaria, Polen og eventuelt Tyskland angående NATO medlemskap for Sverige og Finland? Idk...
×
×
  • Opprett ny...