Gå til innhold

FKH like uspiselig som Odd?


Step_up

Anbefalte innlegg

For ett ufyselig lag, for ikke å snakke om supporterne. Først gjør dommeren(den eneste korrekte i dag?) en helt korrekt avgjørelse og de begynner å rope dommerjævel. Så filmer en Haugesundspiller i duell med Bakke og publikum piper på Bakke :roll: .

 

Alt i alt så har det stort sett vært filming fra FKH.

 

Tror det var en filming i duellen Mjelde var i, så filmer Djurdic gult kort på Bakke(fortsett sån Djurdic, så kanskje du blir godt likt av fotballNorge). De filmet seg og til frispark i farlige posisjoner. Så har du holdingen av PVM som dommer utrolig nok ikke så.

 

Huff for ett tragisk usportslig lag FKH er :nei:

Endret av Step_up
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, ja slik er fotballen.

Noen kamper er gode noen dårlige, noen spillere filmer/overspiller osv osv.

Men FKH har etter det jeg har sett ingen spillestil som tilsier at de er "spanske" når det gjelder filming osv.

 

Odd har jeg fått mer og mer opp i halsen pga treneren og de såkalte "sympatiske" spillerne som til tider er direkte stygge.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Bakke går alltid inn for å vinne duellene. Han spiller kanskje ofte på grensen slik at det får noen uheldige utfall, men han går alltid inn for å ta ball. En ren og sportslig spiller!

 

kanskje det kokte litt når jeg lagde denne tråden? Pleier ikke å se de noe særlig forutenom mot Brann, men i denne kampen var det ille...

Endret av Step_up
Lenke til kommentar

På samme måte som sikkert du hater Odd pga det Kovacs gjorde i kvarten i fjor. Det er vel som regel enkeltspillere som er årsaken til at du misliker eller hater en klubb. Og Bakke er mye mer enn på grensen..

 

Er mange flere enn Brannsupportere som synes at Odd er uspiselig...Den kampen har jeg andre Brannsupportere glemt, men de som har fått smake på Odds griseri har nok de samme følelsene ovenfor Odd som Brannsupporterne har. Og da finnes det mange kamper å ta eksempler fra...

 

 

Bakke går alltid inn for å vinne duellene. Han spiller kanskje ofte på grensen slik at det får noen uheldige utfall, men han går alltid inn for å ta ball. En ren og sportslig spiller!
:!:

 

 

Har du ikke mer å si enn det?

Lenke til kommentar

Trenger jeg å si mer?

 

Bakke har i alle år vært kjent for å være en tøff og kompromissløsspiller, dog har han mistet mye tempo og er alt for ofte sen inn i taklingene. Fyren har også et temperament som gjør at han ofte mister hodet og takler med strake bein og knotter. Var vel en ung Odd forsvarer som fikk kjenne dette senest i fjor.

 

At han er en sportslig spiller er det vel kun folk med Brann-briller som kan si seg enig i.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...