Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er kjæresten min for gammel for meg?


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har en kjæreste på 22 år, og vi er veldig glad i hverandre. Selv er jeg 17, og er redd han er for gammel for meg. Jeg føler meg "moden nok" for han, i med og at jeg er ganske moden, men aldersforskjellen er der forsatt. Jeg har alltid vært litt "imot" så stor alderforskjell, men nå som jeg er blitt forelska i han, vet jeg ikke lenger.

 

Når man er 17 år gammel jente, hva er max alder på kjæresten da, syns dere?

 

Takk. Klem Mia.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, 5 år er jo ikke så stor aldersforskjell.. Jeg har selv en kjæreste som er 4 år eldre enn meg! Når en venninne av meg var 13 år gammel, ble hun sammen med en 19 - åringen, og de skal faktisk gifte seg snart..

 

For noen kan nok en stor aldersforskjell i tenåringslivene ikke fungere i lengden, fordi de er på så forskjellige plan i livet, på ulike modningsnivå og har ulike interesser.. Når en kommer i 20 - årene tror jeg det spiller mindre rolle..

 

Men uansett er alder bare et tall, hva dere føler for hverandre og har det sammen er det som teller:)

Lenke til kommentar

Alder er ikke "bare" et tall. Det er et veldig komfortabelt utsagn, men det stemmer ikke.

 

Når det gjelder en aldersforskjell på nærmere 30% av din alder bør du vurdere grundig hvilken situasjon dere vil være i fremover. En på 22 vil normalt være ferdig med bachelorgrad/fagbrev og på vei ut i yrkeslivet, mens en på 17 nettopp har begynt på VGS. Det er ikke akkurat en helt liten forskjell i erfaringsgrunnlag. Ikke uoverkommelig, selvsagt, men det krever et visst arbeid.

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

det viktigste er hvor godt dere passer sammen mentalt. du er i en alder hvor aldersforskjell i et forhold betyr mindre og mindre. selv om det er 5 år mellom dere trenger ikke dette være all verdens. på de siste kjæreste mine har vært så mye som 8 års aldersforskjell men det har ikke vært til hinder for at vi har hatt det fint sammen.

Lenke til kommentar

Hvis du selv føler at du og kjæresten din er på samme nivå mentalt og klarer å relatere dere til ting på tilnærmet samme måte, ser jeg ikke noe problem med det.

 

Derimot bør du vurdere om du bruker aldersgreia som en unnskyldning for andre problemer i forholdet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...