Gå til innhold

Ny klokke til førstegangstjeneste. Noen tips?


Anbefalte innlegg

Tok et impulskjøp i dag og gikk for en Casio G-Shock G-2900F - 1VER til 900,-.

Ikke en pen klokke, men den den sitter godt på håndleddet, kjenner ikke at den er der, og den har masse nyttige (og sikkert unyttige) funksjoner. Bla. lys, digital, 5 alarmer, verdensur, stoppeklokker, vanntett ("dykkerklokke") etc etc.

Virker som den er ganske solid og tåler litt, så tror den skal holde bra nok det neste året.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-xHHpelJc

Har selv brukt en digitalklokke til 69,- fra ClasOhlson i feltuken på Evjemoen, og til tross for noen riper og deler som har falt av, så fungerer den fortsatt. Tenker likevel på å investere i en G-Shock før jeg flyr opp til kalde nord om en måneds tid, for jeg tviler på at denne klokken holder noe særlig lenger...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

Jeg gjorde det samme som deg, Thogster. Klokken min ble kjøpt på Clas Ohlson og overlevde feltuka med glans, bokstavelig talt. Den var gjennom samtlige hinder- og gjørmeløyper og satt egentlig på armen hele tiden. Hadde aldri trodd den ville holde. :)

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte meg en slik: Casio G-Shock gw-002e

GW-002E-1VER.jpg

Kjøpte den fra en britisk klokkebutikk på ebay.co.uk. Inkludert tollbehandlingsgebyr, mva og frakt ble sluttprisen ca 800 kr mener jeg. I norske butikker kostet den 1500 kr, så det var jo en smule billigere fra England. Kan anbefales. Fungerer godt, er veldig solid, støtsikker, har "ripefritt" glass/safirglass, kan dykkes med (tåler 20 bar), er oppladbar med solcellepanel (6 mnd battterilevetid i mørket, men lades godt av lamper og alt annet lys). Den er radiostyrt, så den stiller seg automatisk hver natt i brorparten av Europa (NB ikke dekning i mellom- og nordnorge, men den kan selvsagt stilles manuelt). Den kan den lyse automatisk når man vender den mot ansiktet pga. bevegelsessensorer i klokka (fungerer overraskende godt, men funksjonen kan slåes av). Den eneste ulempen jeg ser er at også bikkja liker den godt, og prøver å gnage den av armen ved enhver anledning.

 

Amazon hadde av en eller annen årsak et stort problem med å sende klokker til Norge, så den siden kan utelukkes. Amazon har noen merkelige begrensninger til tider.

Endret av grizzlyx
Lenke til kommentar

Var på class ohlson forrige uke å kjøpte meg ei klokke til 69,-.. og reima på ene siden har allerede falt av (en liten plastkant knakk slik at pinnen som holder reima på plass ikke får feste lengre), og jeg har ikke innrykk før 18. august!

 

Så hvis du skal satse på ei billig klokke i forsvaret ville jeg anbefalt å ta med ett par :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...