Gå til innhold

Samsung i8910 Omnia HD - Oppdateringer?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg har hatt min Samsung i8910 i noen måneder nå, og lurte på om det har kommet ut noen oppdateringer til denne telefonen? I følge "Samsung PC Studio 7" (software som fulgte med) så finner den ikke noe, men jeg har hørt at folk har snakket om at det har kommet noen.

 

Så da lurer jeg på om der faktisk har kommet noen og hvor jeg får tak i de, når jeg ikke får til å bruke det vedlagte programmet?

 

Takker for svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hmm, så det ér kommet oppdatering altså? Prøvde å oppdatere idag, og PC-Studio ga meg melding om "Phone software updater does not support the connected model" ... bruker forøvrig Win7, men gidder ikke å installere XP kun for det. Tror tlf går i veggen snart og anskaffer meg en Galaxy S istedet. Egentlig drittlei symbian! hadde kanskje et lite håp om noen forbedringer via en update snart, men skal væra så vanskelig å oppdatere denna tlf :ermm:

Endret av krislyst
Lenke til kommentar

Ville meddele at jeg har ringt support etter å ikke fått svar på mail. Han sa at grunnen til at jeg ikke fikk oppdatert og fikk denne meldingen var fordi serverne dems er nede. Han mente at det skulle bli ordnet opp i snart og mente jeg skulle prøve igjen om noen dager.

 

Får se om det ligger noe i det.. prøver igjen slutten av uka :ermm:

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...