Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

vurderer å reinstalere datan til fabrikkinnstillinger . hjelp!.


Anbefalte innlegg

hei. nå har noen av programmene mine sluttet å funke.

 

eks 1. når jeg starter google sketshup 7 så kommer en melding ( kommer bare en melding om at oppdaget en feil. så kan jeg velge om å raportere til google eller la være. (det er en "bug splat" error boks hvis noen kjenner til sketshup)

 

eks 2. verden skapern til sims 3 klikker når jeg åpner den. og følgende melding kommer. "verdensskaperen i the sms 3- betaversjon har krasjet.

 

unntaksinformasjon

 

Forsøk på lesing fra eller skriving til beskyttet minne. dette er ofte en indikasjon på at annet minne er ødelagt" kjønner ingen ting...

 

så nå har jeg avinstalert programmene og instalert dem på nytt, men samme beskjeder kommer. hvis jeg ikke klarer å fikse det så kommer jeg til å reinstalere hele datan til fabrikkinnstillinger.

 

noen som vet hvordan jeg kan fikse problemet.

og hvis ikke. kan nen si meg hvrdan jeg reinstalerer allt? gjort det på min gamle pc, men da var det et programm på pcen jeg brukkte. finner den ikke på denne pcen.

 

Takker for all hjelp :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja det er en maskin som er kjøpt fra komplett. Jeg husker ikke hva den heter, men var en pc de bygget og var under lkategori gamer for 11000,- de selher den ikke mere. Men kan se om det står når jeg kommer hjemm. Hvis det hjelper.

 

Edit. Du mente kansje ikke en pc som er kjøpt fra komplett :p men en som er kjøpt ferdig. Den er vel bygd hvis den er fra konplett.

Endret av D02
Lenke til kommentar

Når du har slått av pcen og starter den på nytt så vil det første som dukker opp på skjermen som regel være POST , her skal man som regel trykke Delete (på noen hovedkort kan det være en annen knapp som må trykkes) for å komme inn I BIOS.

 

Bios er hvor du justerer innstillingene på maskinvaren på pcen din, det eneste du trenger å gjøre akkurat der er å sørge for at du kan starte opp med en CD/DVD når det gjelder oppstart (Boot). Som regel så står det Boot priority som noe alla :

 

Device 1 : Hard disk

Device 2 : Cd-rom / DVD etc.

Lenke til kommentar

nå har jeg reinstalert allt på pcen. men det virker som den er enda tregere, men vet ikke om det kan hjelpe å slå av og på dataen. jeg prøvde å instalere et spill, men etter en stund kom følgende beskjed.

bilde med beskjeden og stedet det står felmeldig om.

33bgwwh.png

hva kan være feil og hva kan jeg gjøre. noen som vet?

 

takker for hjelpen :D

Lenke til kommentar

Vanskelig å si hva den feilmkeldingen er, men har du lagt inn driverne til hovedkort og skjermkort etter at du installerte operativsystemet på nytt?

 

Altså ikke de driverne som Windows selv har funnet men de som er på egene dvd plater fra produsenten av hovedkortet og skjermkortet.

Lenke til kommentar

nå har jeg nstalert gainward (graphic card) og gigabyte (easy energy saver)

 

når jeg instalerte den siste km instalasjnen forbi det første hnderet, men et nytt kom. det står at det er feil i en musikk mappa. må jeg nstalere noen lyd prgramm eller noe? jeg har en cd sm heter DVD sute v6. kan det være den jeg mangler?

 

takker for all hjelp :)

Lenke til kommentar

når jeg instalerer Ggabyte greia så trykker jeg "Install all". når den ble ferdig restarter dataen og når jeg skrur den på og logger inn kommer en meldinger. på den første står det

"Waring

please install/update the display driver and program" og den andre som kommer etter jeg har trykket ok står det

"Melding fra websde

install finsh

please reboot your computer"

jeg starter pcen på nytt og den første meldingen kommer fortsat, men den siste er borte.

når jeg nå setter inn gigabyte cd'en så står det at "Easy energy saver" er instalert, men de tre andre ikke er det (Browser configuration utilty", "Realrek HD audio driver" og "realtek 8111/8168 LAN driver for gigabit (vista) jeg bruker windows 7 så funker ikke det siste punktet?

hva skal jeg gjøre?

 

takker for all hjelp : )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...