Gå til innhold

Sporing av mobiltelefon


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har blitt frastjålet min Nokia 6100, og har (selvfølgelig) sperret abonnementet.

 

Men desverre vil politiet ikke spore telefonen, det beste de kan gjøre er å sperre den.

 

Derfor lurer jeg på hva slags utstyr som trengs for å spore en mobil tlf. evt. om det finnst privat personer/firmaer som driver med slikt....

 

Håper på gode svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Men desverre vil politiet ikke spore telefonen, det beste de kan gjøre er å sperre den.

Er politiet sluttet med det eller? Telefonen min ble stjålet for ca to år siden eller noe, og da sporet de den opp, kom med en lang liste over hvem som hadde hatt den, den hadde tydeligvis gått på rundgang...

I den siste tiden har to av kompisene mine mistet hver sin T68i, men politiet har ikke villet spore dem opp. Mulig det var snakk om at det tok så mye ressurser eller noe, men for meg høres det ut som en særdeles smal sak (rent teknisk) å sjekke hos teleoperatørene hvem som har brukt telefonen? imeinr+telefonnr=tyven, eller er det virkelig så innviklet at de ikke kan spore de opp? Er jo surt hvis de bare skal henlegge saker om stjålne mobiler, det er jo tross alt ofte snakk om noen tusenlapper.

Lenke til kommentar

Tror neppe du får sporet opp mobilen nei...

 

På Nokia X650, kan du laste ned et program som kan være ganske praktisk: Telefonen kan sperres når den blir stjålet, og gjør det totalt umulig å bruke den for "tyven" uten å gå på verksted å få formatert hele greien.

 

Men det stilige er at den vil også sende en SMS til et forvalgt nummer hvis sim-kortet byttes - dvs, når tyven setter i sitt sim-kort, sender telefonen en sms fra personens kort, og vips, så har du telefonnummeret til tyven!

 

Ganske genialt... :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...