Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Bestevenniner jeg har drevet med


Anbefalte innlegg

I dag var jeg på en fest, i utgangspunktet skulle jeg bare kose meg med kompisene mine og ha en artig kveld, men selvfølgelig skulle to av eksene mine dukke opp, som også er bestevenninner.

 

De elsker å krangle med meg, og da de var gode og fulle skjedde selvfølgelig det uungåelige, de skulle ha meg med ut for en "alvorsprat".

De anklaget meg for å være en player, samt for å være en feiging.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg kanskje har hatt samleie med et antall kvinner utenom det vanlige i en alder av 18 år, men jeg har aldri lagt skjul på hva jeg vil (one-night stands) eller løyet til en kvinne for å ha samleie for deretter dumpe henne.

 

Som vanlig satt jeg der og hørte på de to sitte der og legge ut om hvilken player jeg var, hvilken feiging og tosk jeg var, og hvordan mine planer om å splitte vennskapet deres hadde feilet, da det faktisk var min første eks bestevenninne som tok kontakt med meg først med en klart flørtende tone. Jeg har heller aldri hatt som hensikt å splitte vennskapet deres.

 

Etter en stund begynte de å gjøre narr av at jeg hadde vært på diskusjon.no sitt "Samliv og relasjoner" og "Seksualitet" forum, og at jeg var en feiging og dum nok til ikke å kunne sjekke damer uten hjelp fra såkalte nerder på internett.

Jeg la ikke skjul på det, og innrømte at jeg hadde vært på disse forumene mang en gang, og at jeg ikke var flau over det. Jeg fortsatte med og forklare at diskusjon.no var langt fra en fasit til sjekking av damer, men at det var interessant lesing, og at ja, klart man lærte en ting eller to.

De ga seg ikke og fortsatte og kalle meg en feiging og dumming.

Til slutt ble jeg så provosert at jeg sa rett ut at jeg sannsynligvis var den 18-åringen som har pult, klint og fingret mest jenter i byen, med god hjelp av diskusjon.no og at jeg ikke var flau over det, og at de to var kanskje de letteste jentene jeg har vært borti + at de var bestevenner. Det var ikke så veldig lurt sagt av meg når jeg tenker meg om i ettertid, og jeg virket ganske cocky da, men det er faktisk sannheten og jeg ble så utrolig provosert av dem. Jeg overdrev også litt da jeg sa de var de letteste jentene jeg har vært borti :p

 

Det er faktisk utrolig lærerikt, og det er ikke til å legge skjul på, jeg har utviklet meg utrolig mye sosialt ved hjelp av diskusjon.no, og er langt fra flau over og innrømme det.

 

Til slutt vil jeg bare si at jeg virker kanskje som en player i dette innlegget, men som sagt, jeg har aldri lagt skjul på mine hensikter. Og da det har blitt slutt på litt mere seriøse flørter har det ikke vært på grunn av at vi ikke har hatt samleie. Første jenta var jeg faktisk seriøs med i 4-5 måneder uten noe mere enn kyssing før det ble slutt.

 

Så det jeg lurer på, er det virkelig så utrolig nerdete, toskete og unormalt av meg og lese om tips og historier på nett, som f.eks her på diskusjon.no?

 

PS:

Hvis dere leser dette jentene mine, skjønner dere sikkert hvem det er og jeg oppfordrer dere til å lage dere en bruker eller kontakte meg edrue IRL en gang så vi får en slutt på dette

 

Hilsen Pilkern, stolt tilhenger av diskusjon.no sitt Samfunn-forum :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så du sier altså til dem at du ikke er flau over å lese diskusjon.no for sosiale/seksuelle tips, og at du har lært mye her, for så å komme på diskusjon.no å spørre om det er teit eller unormalt?

Da har du jo løyet til dem, samtidig som du lurer deg selv. Grow some balls og tro på deg selv..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så du sier altså til dem at du ikke er flau over å lese diskusjon.no for sosiale/seksuelle tips, og at du har lært mye her, for så å komme på diskusjon.no å spørre om det er teit eller unormalt?

Da har du jo løyet til dem, samtidig som du lurer deg selv. Grow some balls og tro på deg selv..

+1 ;)

Lenke til kommentar

Neh, hvorfor skulle det være det? Om du får så sinnsykt mye lærdom og tips osv. her er jo en annen sak, men det er ikke noe galt ved å høre på andres erfaringer osv. Det er bare bra det.

 

Virker som at de jentene bare er sure og bitre på deg, ikke noe mer. However.. +2 til Coax sitt innlegg.

Lenke til kommentar

Du kan ikke ha gode venner om de var dine bestevenninner.

Men, tja ... De damene har vel ikke så mye mellom ørene heller. Om de har bare negativitet å komme med, så kan de bare holde det for seg selv.

 

Men du må gro deg litt ryggmarg, sette en klar strek for hvor grensen går, og null toleranse ovenfor folk som er som de damene du skriver om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...