Gå til innhold

FIFA 11: Den Gigantiske Tråden


Anbefalte innlegg

Du bommer på kritikken din. Kritikken din bygger på at vi angivelig ikke vet hvordan et spillfirma fungerer. Det er helt irrelevant.

 

FIFA-serien er den største melkekuen i EA-systemet. Jaget etter å slippe et nytt spill hvert år er større enn å lage et godt og solid produkt. Siden EA tjener så vanvittig med penger på serien ser man arrogansen skinne gjennom når det kommer til tilbakemeldinger fra communitiet. Det å ikke gjennomføre skikkelig testing på et spill før det slippes ut til 10 millioner trofaste fans er rett og slett uholdbart.

 

Håper den med "over 60 kamper" er ironi.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personelig synes jeg det er veldig rart at et så stort selskap som EA ikke klarer å teste FIFA godt nok slik at man unngår bugs. Feil som offsidebuggen, frispark mot deg når du blir felt og lander på ballen med hånden, fordelbuggen og at forsvarspillerne demper ballen for deg på høye gjenombruddspasninger er ting jeg fant ut i løpet av de 10 første kampene.

 

Er det testerne av spillet som ikke gjør jobben sin, eller er det FIFA som ikke klarer å fikse spillet aner jeg ikke. Men det er tragisk at sånne feil blir med på det endelige produktet.

Lenke til kommentar

Så EA hadde ikke tenkt å fikse bugs? Siden du sier det ikke var påpekt før release. Men den ruden tar altså godt opp mot 2 mnd?

EA var åpenbart ikke klar over alle "bugs" ved lansering. Og hva er det du snakker om, påpekt før release? Var det demobugs de skulle jobbe ut ifra? Det er først når spillet slippes at de får feiltestet produktet sitt skikkelig. Sånn er det faktisk med 95% av spill. Til og med spill som gjennomgår 6 måneder betatesting før release trenger patcher før de er perfekte.

 

Poenget mitt var uansett ikke så mye at EA må avvente godkjenning før de spikrer en dato for oppdateringen. Poenget var at UT er en uavhengig prosess, og tilleggspakken var åpenbart klar lenge før de kunne begynne på feilfiksing.

Å utsette UT vil ikke fremskynde patchen.

 

Og mister gnu. Hvem dev-gjengen bør høre på, og hva EA planlegger å spare penger på i fremtiden har jeg ingen formening om. Matematikken din skal jeg nok klare bedre enn du aner.

 

Gi meg en link til den godkjenningsprosessen er du snill..

http://forum.ea.com/...list/31208.page

 

Vær så god. Nå var jeg snill.

 

Jeg syns bare folk har ekstremt lite forståelse for hvordan et spillfirma fungerer. Det er neppe lett å rydde opp i de faktiske feilene når 90% syter om at Rooney ikke springer fra Cordoba med ballen, Messi skal være like kjapp som C. Ronaldo, ingen klarer å ta imot ballen og Xavi skal aldri bomme med pasninger (er det ikke litt sært at du må be han om å sentre?).

 

For meg fungerer spillet utmerket. Merker lite eller ingenting til lag, liker at de har roet R2-spam og ballen er ikke like klistret til den som fører.

Jeg har spilt samtlige utgivelser siden PS3 kom , og sikkert vunnet over 60 kamper online. Vet hva jeg snakker om, liksom. Dritlett.

 

Linka du nettopp til en FUT-tråd i de offisielle EA-forumene? Hvor ble det av linken som beskrev at godkjenningsprosessen var frem og tilbake i flere måneder som jeg ba om? Les!

Hadde du prøvd å lese kvartalsrapporten så hadde du skjønt hva jeg mente, men jeg simpelthen elsker folk som bare kommer med tomme påstander basert på inntrykk de har. Akkurat som små barn, egentlig. Det er vel en grunn til at EA har lagt ned NBA-elite......? Hmm??? Uff da.. Eid

Endret av Mister Gnu
Lenke til kommentar

Kanskje på tide at du leser hva jeg skriver i første post før du drar dette lenger. I perioden mellom ferdigstilt produkt og lansering ligger ballen hos SONY og MICROSOFT.

Jeg har aldri sagt hvor lang tid det tar. Er det ikke på tide å legge fra seg slike hersketeknikker?

 

I uttalelsen jeg linker til sier EA_FLT følgende:

 

Our certification submission with Microsoft and Sony for FUT started prior to FIFA 11’s launch and is a completely separate thing.

 

As it happens, we were able to get the patch submitted to Microsoft and Sony just after the FUT 11 update was approved, helping us to streamline that process and avoid any conflict between FUT 11 and FIFA 11 console.

 

Nå er vel samtlige overbevist om at dette er løgn, men den oppfatningen deler ikke jeg. Det tok altså en måned før UT ble godkjent.

 

 

Synd det med NBA-elite, forresten.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke hva du svarer på.

 

Jeg driter i hva EA skriver og jeg er rimelig sikker på at du ikke fant en offisiell link som beskrev sertifiseringsprosessen fra Sony og MS så jeg skal ikke mase mer om det. Ellers kommer du bare med flere tomme påstander. At EA ikke bryr seg om signaleffekten ang patch / FUT bekrefter jo bare at EA selger for mange spill, tjener for mye penger og driter i hva mesteparten av fanbasen sier. Men snart kommer patchen, den bør ikke skuffe.

Lenke til kommentar

Fordi de klarer å holde det de lover og prioriterer at kunden skal bli fornøyd. Vil CoD: Black Ops få mange bugs er jeg 100 % på at Activision jobber dag og natt for å få ut patchen så fort som over hode mulig. Mens EA prioriterer anerledes og heller jobber med å få ut UT til 3. nov enn å fikse ALT før de slipper det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...