Gå til innhold

Tilbud på Pentax hos FotoVideo


Anbefalte innlegg

Får å klare prispresset og volum er det ikke bra at Canon, Nikon og Sigma, i Norge, har over 90 % av salget. Derav blir de andre merkene hyllevarmere. Alt bunner i at vi som driver butikk må ha omløp på varene og tjene penger.

 

Lykke til med ditt objektiv.

 

Roar

 

Jeg er ingeniør både i yrke og i hode og salg og markedsføring er ikke mitt fagområde. Men har allikevel vært av den forståelse av at det må være i fotobransjen sin interesse å selge mer av de andre merkene enn kun de to store. Hvis en ender opp med duopol så er det sikkert hyggelig for Nikon og Canon, men totalt sett tror jeg markedet for forhandlerene blir mindre pga. som du skriver at prisene ikke presses. Samtidig har jeg full forståelse for at dere må fokusere på inntjening. Når det gjelder importør så har jeg hørt tilsvarende det du skriver fra andre forhandlere også. Jeg har vanskelig for å tro at Hoya skulle være så veldig fornøyde med skifte av importør i Norge, men for de er vel det norske markedet så lite at de knapt bryr seg.

 

Lykke til med din bedrift.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Endelig noen gode svar fra Roar! :)

 

Vi kunder er vel blitt bortskjemt etter hvordan de store nettbutikkene fungerer med tanke på automatiske prisendringer og lignende. Et lite tips til neste gang dere kjører manuelle tilbud er å ha en notis på forsiden, dette vil minke forvirringen. Det aller beste er å faktisk endre prisene (opp igjen når lageret er tomt), da vil dere også muligens få tømt lagrene raskere av folk som leter etter billigste sted å handle et spesifikt produkt. 

 

 

Lenke til kommentar

Jeg vil herved si takk til FotoVideo for at de er så åpne omkring deres erfaringer med Pentax! Det bekrefter egentlig en del av det flere av oss har fryktet ville skje med omstruktureringen og omfordelingen i leverandørleddet.

 

Jeg sitter forøvrig fremdeles med kalkulatoren og grubler på å handle et produkt som fremdeles er på lager, før salget er over. :blush:

Lenke til kommentar

Hei

 

Fredagstilbud gjelder i annonsert form kun Canon og Nikon, men....

 

Vi har bare satt Canon og Nikon fordi vi har så få av de andre.

Canon 431 stk, Nikon 249 stk.

Men vi har også 14 stk til Pentax, 2 stk Forth Thirds og 3 stk til Sigma. Så alle som vil kan også få kjøpt disse. Men her er det max 2 per person fordi vi da må kunne levere til flere. Håper det derav er litt lysere i Pentax verden. De som ønsker det kan bestille og legge inn ref. avtale Roar. Husk at det må være først til mølla og om natten oppdaterer ikke lageret seg i samme øyeblikk, men tidspunktet for bestilling vises hos oss. Så det er rettferdig.

Skal forsøke å følge dette selv natt til fredag og godkjenne fortløpende.

 

Roar

 

Jeg våknet nettopp opp til en ordrebekreftelse på et Sigma 10-20 til min Pentax, så jeg er veldig fornøyd både med Roar, Fotovideo og mitt nye objektiv!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...