Gå til innhold

«9/11-koden» den mest populære gratis nedlastbare boken hos Askehaug


Anbefalte innlegg

http://askehaug.word...op-etter-6-mnd/

 

 

Bollyn mest pop etter 6 mnd

Etter seks måneder med gratis nedlastbare bøker hos Askehaug, er Christopher Bollyn den klart mest populære forfatteren. Oversettelsen av hans bok «Solving 9/11» til «9/11-koden» startet på Litteraturfestivalen på Lillehammer i mai 2009. Enda gjenstår korrekturen på noen kapitler, men takket være kollektiv innsats fra et helt team av oversettere, vil andreutgaven være klar nå før sommeren.

 

911koden-500.png?w=600

Dagen idag markerer også starten på årets litteraturfestival på Lillehammer, der «Løsrivelse» er årets tema. Ifjor var det «Sannhet». Vi husker at kunstnerisk leder Stig Sæterbakken trakk seg etter at det var bestemt at David Irving skulle på TV2 istedet for til Lillehammer, men også at foredraget til den danske nanokjemikeren Niels Harrit på Mølleloftet ble grundig sabotert av lokalpressen og kultureliten.

 

Sannhet var tydeligvis greit nok, så lenge ingen kom og serverte ubehagelige sannheter, som den om tirsdag 11. september 2001.

 

Der sluttes også ringen, med Bollyns «9/11-koden». Løsrevet fra kultureliten og det politisk korrekte, fortsetter Askehaug å fylle sin viktige rolle i den norske rest-offentligheten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så, dette er enda en bok som er overbevist om at den har funnet "sannheten" om hva som skjedde 11. September. Tatt i betraktning hva du har postet tidligere på forumet, så skal jeg stille deg dette spørsmålet: Hvordan kan jeg vær sikker på at akkurat denne boken forteller meg denne sannheten? For du må være enig med meg at det finnes ganske mange teorier om dette temaet.

Lenke til kommentar

Hadde kansje vært litt mer interessant om Askehaug hadde tilsvarende tilbud som Aschehaug. At et online-only plagiatforlag skryter om at de har en "mest populær" bok scorer like bra som om jeg sier "dette innlegget i bloggen min er det mest leste".

9/11 boken slo 6 andre utgivelser så vidt jeg kan se; og var den eneste fagboken. Virkelig noe å rope hurrah for.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du får jo lese boken da vel, kanskje du blir klokere? kun da kan du gjøre deg opp en vurdering av hva som er sant eller ikke.

Nei.

 

Det er ikke noe vits i å debattere med dere. "Bare se denne 2timer lange youtube videoen", "Bare les disse bøkene". Svaret er NEI. Når dere ikke klarer å gjøre rede for synspunktene deres så gidder ikke jeg oppsøke dem.

 

Mon tro om grunnen til at dere driver på på denne måten er at hvis dere faktisk skulle sagt rett ut hva dere faktisk trodde på, så ville folk begynt å le? Det er noe som heter at trollene sprekker når de får sol på seg....

 

Disse videoene og bøkene er består ofte av timesvis med teoretisk vold mot hjernen slik at man til slutt skal være mer mottakelig for konklusjoner av typen "... og jødene er ansvarlig for alt".

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...