Gå til innhold

Datastyring i bil


smygarn

Anbefalte innlegg

Skal ha bil nå, Opel Vectra 2.0i 93mob med turbo....

Men hva er en bil uten modding? ingenting! Så jeg skal mekke ganske mye på den, neon, soting, bøtteseter og litt anlegg.. Men dette er standard..

Har en 700mhz IBM Thinkpad jeg tenkte å slenge inni for å streame mp3 og for å vise film (divx/dvd).. Men hva annet kan den brukes til.. Har tenkt på mye men det meste er urealistisk og unødvendig.. som overvåkning av hver lille skru i motorn ol..

 

Hva kan jeg bruke den til for å få en litt fetere bil?

Åpen for alle forslag og implementerer de gode om jeg kan.. :)

Bilder og -full- walkthrough kommer når bilen er ferdig til høsten :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-xQBEIgcH

Hvis du får tak i den rette programvaren, og den rette kabelen (sikkert en ekstremt sær kontakt) så kan du nok koble deg inn på innsprøytningssystemet og overvåke de sensorene som måtte befinne seg i motoren.. vanntemp, oljetrykk, rpm etc, og kanskje tilogmed justere tenning / bensinmengde for litt økt ytelse. Men det er ikke sikkert det er noe som du kan laste ned fra nettet da.. :lol: og sikkert ikke til salgs hos Opel heller.. Uansett skader det ikke å undersøke litt.

Anyway, har tenkt en del på å bygge inn en pc i min neste bil. Hadde jo vært kult med pc med dvd og en liten skjerm (evt flere) og med trådløst nettverk i garasjen til utskifting av filmer og mp3. Kan jo bare kjøpe in slot-in cd/dvd og sette inn der bilradioen normalt sitter. Det finnes flere artikler om dette på nettet.. hvis du søker så finner du sikkert noe. Hva med webcam i bil? Men det er vel en stund til det er utbygd dekning for trådløst nett / internett access langs alle veier.. :lol:

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...