Gå til innhold

iPhone OS eller Android


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei

 

Jeg vil gjerne kjøpe ny mobile med touch, men vet ikke helt hvilken

 

iPhone, eller en mobil med Android (HTC Desire/Legend)

 

Hvilket system ville dere anbefalt? Hvilket er mest åpent?

 

Takk

 

- Hvilket er mest åpent? Iphone OS er nok det mest lukkede systemet du finner på en "smarttelefon". Apple vil ha stålkontroll på brukeren vha. appstore og itunes. Når det gjelder Android så er det greit å vite at Market kun er tilgjengelig med gratisprogrammer i Norge enn så lenge.

 

- Hvilket system ville dere anbefalt? Utvilsomt android! Det er så utrolig mange flere muligheter til å tilpasse telefonen slik man selv ønsker. Iphone OS i dagens versjon fremstår veldig begrenset, du kan ikke engang høre på musikk i Spotify og surfe på nettet samtidig.

 

Endte selv opp med å kjøpe Desire for ikke så lenge siden.. Er superfornøyd: den er lynrask, har bra skjerm, god lydkvalitet og er tett integrert mot f.eks Facebook. Eneste "minus" er at "alle" kjøper den for tiden, så hvis man vil ha noe unikt og "kult", så kan det lønne seg å se på noe annet enn Desire og Iphone.

Lenke til kommentar

@program: Eller fordi "noen" var først ute med et main-stream produkt og har vært flinke til å markedsføre det. Er jo liten tvil om at Apple er trendy...;)

 

TS: Du må veie de aktuelle telefonene opp mot hverandre ift. ditt bruksområde. Det er en stor mengde tråder på forumet her hvor Android vs. Iphone OS diskuteres.

 

Personlig foretrekker jeg min HTC Hero over Iphone pga. et mer åpent og fleksibelt system (jeg liker veldig godt å selv ha mulighet for å tilpasse menyer o.l.), multitasking, muligheten for minnekort, og ikke minst utskiftbart batteri. Men samtidig ser jeg at Iphone'ne til kameratene mine fremstår som noe mer stabile og hakket raskere.

 

Ellers hadde jeg nok ikke kjøpt Iphone nå uansett siden telefonen begynner å bli såpass gammel og en etterkommer er på vei i ikke så altfor fjern fremtid. Skal du ha telefon NÅ hadde jeg dermed gått for en av de nyere fra HTC.

Lenke til kommentar

Hvis du vil ha en stilig og brukervennlig telefon som "bare virker", så er iPhone tingen. Masse apps i App Store, og alt er kontrollert og godkjent av Apple, så du er garantert trygg for virus. Og pornografi.

 

Vil du customisere telefonen eller installere apps utenom den offisielle "App Store", så er Android tingen. Liten eller ingen kontroll, så der kan du finne både det ene og det andre.

 

Jeg kjøpte nettopp en Samsung Galaxy Spica fordi jeg liker å tukle, hacke, og bestemme selv. Jeg synes iPhone har både god hardware og software, men jeg gidder ikke sloss med Apple hver eneste meter om hvem som skal ha kontrollen over min telefon.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...