Gå til innhold

Bursdagsfilm?


andy100

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei! Kunne noen anbefale noen kule eller morsomme filmer for 16 års guttebursdag? Jeg fyller 16 år i midten av juni 2010, aldersgrense har ikke noe å si.

hehe, dersom dere virkelig ønsker å se en morsom fil, vil vel kanskje "BORAT" være et meget godt alternativ, men denne filmen er noen år nå så sjekk med dine kompiser om de har sett den :thumbup:

Lenke til kommentar

Er vanskelig å gi noken gode råd utan å vite kva type filmar du liker, kva filmer du alt har set og kven skal sjå filmen.

 

Om det er gun gutar som skal sjå film så kan du eigentleg velge kva som helst som du sjølv likar. Er det ei blanding av gutar og jenter så kan det være lurt å gå for ein rein komedie som begge partar likar.

 

Vil også anbefale at du velger ein film som ikkje har for lang speletid og helst ein film som er litt "enkel" slik at ingen går glipp av noke viktig om folk slenger ut ein komentar eller ler høglytt av eit eller anna.

Film av typen action-komedie er nok kanskje det som passar best som bursdagsfilm, spesielt om det er flest eller kun gutar som skal sjå film.

 

Er filmen for lang så vil dei som ikkje blir 100% oppslukt av filmen lett bli distrahert og starte å snakke til kvarandre, noke som forstyrrer fleire av filmsjåerane og som kan føre til at dei også begynder å snakke seg imellom. Er ikkje noke stas om det sitt ein stakkar som prøver å få med seg filmen medan resten sitter å snakker seg imellom om heilt andre ting.

 

Er filmen for komplisert så vil du lett kunne gå glipp av detaljar som er viktige å få med seg. Det å sitte å sjå ein film der du gjekk glipp av den viktigaste detaljen er heller ikkje noke særlig. Du bør ta høgde for at folk kan ta dopauser og liknande utan å gå glipp av noke vesentlig i løpet av dei 5 minutta dei er ute av rommet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...