Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Treng andre sitt syn på situasjonen med ei jente eg likar


Gjest Kalsium

Anbefalte innlegg

Gjest Kalsium

Hei

Har nokon gode venner som er på forumet her, så derfor gjestepost..

 

Først litt bakgrunnsinfo:

Har likt ei jente ei god stund no. Fikk egentlig auga opp for ho rundt jul da ho plutselig adda meg på face (har aldri snakka med ho før det). Så reiste vi på skuletur, og blei litt meir kjent med ho. Etter det snakka eg litt med ho på facebook, og en dag spurte ho om eg skulle på en fest, og så sa vi at vi skulle møte kvarandre. Så blei det litt fylleprat, der ho sa at ho likte meg og ville bli kjent med meg osv.

På 1.mai spurte ho meg seriøst om eg dreiv på med ei felles venninne vi har.

Har prata litt med ho på fest etter det og, og igår spurte ho meg om eg skulle ut, så ville ho bli med meg og en kompis og grille før festen, men så blei det dårlig vær...

Men her er problema mine:

Når eg møter ho in real life er det nesten som om ho prøver å unngå meg. Har vert et par situasjonanar der ho bære stirrar rett fram istedenfor å møte blikket mitt, og ellers ser ho ikkje på meg engang når det er fare for å møte blikket mitt. Folk seier ho er veldig sjenert, men eg føler ho unngår meg.

Igår kom eine venninna hennar bort til meg og introduserte seg som "hei, eg heiter ****, veninna til ***, ho du lika veit du"... så no veit ho at eg likar ho, og det kan jo aldri være bra, og eg trur ho har vist det lenge.

 

Det eg lurer på er egentlig om eg bære skal gi opp sidan ho "overser" meg så sjukt, og sidan ho veit eg liker ho. føler ikkje at eg kan gjere nåke meir uten at det virkar patetisk og masete.

 

(blei forferdelig rotete, men spør så skal eg svare!)

 

Blir veldig takknemmlig for alle saklige innspel!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...