Gå til innhold

Den store League of Legends tråden


Anbefalte innlegg

Vel, det er mulig ting er ille når det kommer til attitude i low-levels også...men jeg vil nå ikke si at Diamond I-spillere klarer å oppføre seg heller til tider: spectatet en "annonsert" runde (via LoL-klienten), og, vel, chat'en snakker vel for seg selv.

Det endte forøvrig med at Red Team vant.

 

 

 

 

Og så hadde jeg en runde ARAM i dag...jeg innbiller meg fortsatt at ARAM er for fun and lolz, men det er det visst noen Diamond I-spillere som er for butthurt til å forstå.

 

 

 

 

Edit:

Ikke få Lux på ARAM (eller Nidalee for den saks skyld); man er garantert å bli flamet for den minste ting, bare fordi den andre personen ikke fikk den champen (eller hva som enn var problemet, da det fikk jeg aldri noe svar på - eneste var visst at jeg ikke hadde nok MR...).

 

 

 

 

Ett mer positivt bilde:

Jeg har hørt om at slike ward-skins finnes, men jeg har aldri sett noen ingame. :)

 

 

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spilte en match nå der jeg ble truet med å bli rapportert.

 

Her er grunnen:

Før matchen startet valgte jeg Lux, låste hun inn og skrev "mid" i chatten like etter en annen hadde gjort det. I tillegg så var det allerede 2 på bot, så jeg måtte derfor gå top. Da spurte jeg om jeg kunne få gå i mid siden Lux er best der(etter min mening hvertfall), og de sa nei.

 

Når loadingscreenen var ferdig og jeg var på vei mot top, sier personen som egentlig sa "mid" først at jeg skulle gå i mid siden jeg hadde "bitchet meg til det". Jeg sa deretter at jeg kunne gå top og at hun kunne gå mid. Da sa hun "Nei, gå mid du, Lux skal jo være mid". Så gikk jeg til mid da, også bestemmer personen som sa dette her seg for å gå AFK og true med å rapportere meg.

 

Hva skjer med folk?

Endret av OF5
Lenke til kommentar
-

 

Situasjonen høres kjent ut, ja...det samme har skjedd meg - i ett bot-game attpåtil: en insta-locker Nida, men uten å skrive noe, og så velger jeg Lux, skriver mid, og locker inn...da gamet starter, og jeg har kjøpt items og er på vei mid, kommer vedkommende med Nida og skriver i ganske offensive ordlag at han skal være mid, da Nida såklart er mid. Som om jeg kunne vite det, da Nida såvidt jeg vet også fungerer fint som support.

Jeg gadd ikke diskutere, så jeg bare gikk bot og prøvde som support - med helt feil items, runes, masteries og 1. ability...

 

Jeg tror enkelte virkelig ikke har godt av online-spill når dem mangler så mye på oppdragelsen.

Lenke til kommentar

Har litt lyst til å være med på turneringen, men kommer til å jobbe hele neste uke uten å være hjemme, så får ikke noe særlig tid til å spille med et eventuelt lag. Hvis noen vil ha meg på lag likevel spiller jeg mid/jungle/top og spiller på silver/lav gold i nivå (Er gold V, Errgent EUW).

Lenke til kommentar

Haha, når jeg leser i denne tråden blir jeg direkte flau over oss som spiller LoL. Dersom du går på et hvilket som helst Starcraft 2 forum vil du finne tråder med mye fakta, høy intellegens, spennende og inkluderende debatter og ikke minst et godt språk. Her er det masse personangrep, ignorans, bedrevitenhet og dårlig norsk. Helt på trynet..

 

Min take på siste debatt er at Assassins har høy skillcap. Nå er jeg i Silver 1, og har ikke spilt mye assassins, så dersom jeg prøver meg å lære å spille det sier det seg selv at jeg kommer til å bli grisebanket de første gangene.

sjekk ut sc2 forumet til diskusjon

paladinno du trenger ikke linke til de som har vært slem ingen bryr seg om hvem de er med mindre det er sånn, en kjendis elns

  • Liker 1
Lenke til kommentar

paladinno du trenger ikke linke til de som har vært slem ingen bryr seg om hvem de er med mindre det er sånn, en kjendis elns

Jeg mener det bare som en referanse til hva man kan vente seg, dersom andre skulle møte på vedkommende ved en anledning...

 

Du bryr deg forøvrig nok til at du tar deg bryet med å faktisk kommentere at du ikke bryr deg.

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

Hei folks! ser det er lenge siden dette innlegget ble lagt ut, men jeg spiller ganske mye LOL for tiden. Jeg syntes det er et relativt bra spill i og med at det er gratis! Jeg leste nylig en artikkel i "gamerparadiset". Det var en flott artikkel for nybegynnere, De som ikke har prøvd LOL før så er det greit å se denne artikkelen! http://www.gamersparadise.no/artikler/seerguide-til-league-of-legends/137748

Selv spiller jeg på EU east hvis noen vil være interessert i å ta ett game? I så fall så kan dere adde Hanseen98 :) Begynte nå nylig å spille ranked (gikk litt lei for ett års tid siden og har nå begynt å spille igjen). Men det hadde hvert hyggelig om du/dere ville tatt ett game med meg!

Lenke til kommentar

Jeg er i Diamond V.

 

Nei, du har rett. Jeg har null peiling på din spillforståelse i WoW eller CS og hvorfor du i det hele tatt nevner disse spillene skjønner jeg ikke. Klarte du faktisk å tolke det som at jeg snakket om forståelsen din i alle spill i verden?

 

Jeg får gjøre det krystallklart denne gangen da. Jeg snakket selvsagt kun om forståelsen din i League of Legends!

Noe jeg faktisk har en litt bedre anelse om utifra denne diskusjonen.

 

:)

 

Støtter for øvrig din argumentasjon vedrørende Fizz.

Fizz er ingen enkel champion å spille med som nybegynner dersom:

 

- Motstander er ranged, og på ca samme nivå når det kommer til farming og posisjonering.

- Skillshot-basert

 

Vil dog påstå at dersom motstander er noe dårligere enn deg, vil Fizz kontre en caster som er basert på skillshots, rett og slett fordi Fizz har to mobility-abilities som gjør relativt bra med damage. En dårligere skillshot-based caster vil dukke under mot en Fizz på grunn av championens natur. Dog vil Fizz bli grust av en jevngod spiller som klarer å holde seg i live og outfarme Fizz.

 

De (få) gangene jeg har spilt Fizz har det enten vært himmelen eller helvete. Enten har jeg spilt elendig, eller så har jeg hatt fantastisk mange kills og carrya teamet.

Lenke til kommentar

Noen andre her som har fått litt problemer med LoL etter at den nye updaten kom? :)

Noen ganger når jeg joiner spill, ser jeg ikke championen jeg skal spille, grafikken går til default, og har småproblemer med å laste inn spillet.. Samt at du kan se at championen ligger litt etter iblant, da jeg først har kommet inn.

Har fungert utmerket frem til nå, i 2 år -_-

Endret av Xquzi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...