Gå til innhold

Effekt av kreatin uten trening?


Anbefalte innlegg

Har seg sånn at jeg er midt i russetia nå, så med hangover omtrent hver dag blir det dårlig med trening. Har uansett bestemt meg for å legge treninga på hylla for russetia uansett, er gdt med litt pauser og :)

 

Jeg har selvfølgelig lyst å miste minst mulig muskler under russetia, og lurer på om jeg kan ha noe effekt av å fortsette på kreatin (kre-alkalyn, pilleform), selv om jeg ikke trener atm?

 

:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å si det sånn, om du spiser på macdonalds tror jeg ikke du trenger å bekymre deg så mye over proteinkvaliteten i burgerne deres. Det eneste positive med maten der er at den er meget kaloririk, noe som er fint for dem på bulk. Også smaker den godt da. Steg nr. 1 blir å slutte å spise på macdonalds, og så kan vi snakke kvalitet på proteinet. Slik jeg ser det.

 

Ellers til dere andre, skal ikke si noe sikkert, men tror ikke at det er lurt å ta kreatin om man er på deff, da hele hensikten er å tømme lagrene for energi? Men ikke ta mitt ord på dette.

 

Ellers er det nok ingen dum idé å ta kreatin selv om man ikke trener (og ikke er på deff). Jeg vet i alle fall at visse studenter på NTNU tar kreatin for å få økt konsentrasjonsevne, noe som er greit enten man trener eller ikke.

Endret av Sitronsaft
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...