Gå til innhold

BFBC2 - Pakketap eller jallaspill? [løst]


Anbefalte innlegg

Hallo.. Har nettop anskaffet BFBC2, og etter 5 minutt med beundring av de sinnsyke visuelle og lydmessige effektene oppdaget jeg at dette spillet går jo faen ikke an å spille online, og lurer jævlig på om det bare er meg..???

 

Folk, biler, fly osv "teleporterer" bortover, er helt piss umulig å følge en annen spiller med siktet og skyte, plutselig er han 5 meter foran der han var.. Når jeg kjører biler osv så er det akkurat som det hakker litt hvert 3. sekund..

Minner veldig om pakketap, men har pinget f.eks. vg.no osv og ser ikke noe galt med linjen..

 

Har spilt på tv2 serverene hovedsaklig..

 

edit; laget ny tråd her:

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1363371

Endret av r0zie
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har brukt fraps målt gjenomsnittelig 70ish fps med instillingene på medium, med directx10 (tror jeg)

Har 4mbit fra nextgentel (tele2), og har pinget mot vg og fikk under 1% pakketap på en time, ingenting som tilsier at noe er i veien.. har ikke noen lignende problem med f.eks TF2 eller cs:s

 

sånn bc2 er nå er det helt umulig å spille, alt er helt lotto, når jeg facer en fyr har han plutselig teleportert en annen plass og skyter meg før jeg skjønner en dritt.. hele spillet kjennes helt på trynet ut når jeg beveger meg rundtomkring... kan umulig bare være sånn hos meg????

 

pingen i spillet er 130ish, men såvidt jeg har skjønt er ikke det sammenlignbart med andre spill..

 

Edit;

har ikke på noen nedlastninger og jeg bruker ikke trådløst nettverk på gamingriggen, men ja, symptomene er jo ganske like..

Endret av r0zie
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

1% pakketap er veldig mye, du skal ha 0* pakketap hvis linja di fungerer som den skal.

 

*Og med 0 så mener jeg 0, ikke 0% som ofte hvis du sjekker faktisk er f.eks 5 av 1000. Du kan også sjekke min, avg og max. Hvis du har en bra linje skal disse være tilnærmet samme verdi.

Endret av blackbrrd
Lenke til kommentar

Sitter selv på en helt horribel Linje, med evig lang avstand til sentralen og en maks på mellom 1 og 1,5 Mbps. Selv med spotify på, så glir BC2 helt fint. Så kan ikke si BC2 spiser nettlinje. Selv ligger jeg gjerne på mellom 80 og 140 i ping på de beste serverene (TV2). Har dog 0 pakketap på det jeg har pinget. 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 1 år senere...

Spillet trengs litt tilvenning. Spesielt for meg som hadde spilt Modern Warfare 2 før jeg spillte det. (samt at startvåpenene er forferdelige)

 

Men for all del, en bestememr nå selv. 

 

Startvåpnene er greie de. Det merker du om du går tilbake til dem senere ^^ (syntes jeg)

Lenke til kommentar

mulig det er nettverkskort, hvordan kan jeg få testet dette skikkelig egentlig?

 

edit; har en laptop jeg kan prøve å få testet med i helgen, men er rimelig sikker på at det er denne pcen som er problemet.. enten noen instillinger i windows eller noe med nettverkskortet.. muligens routeren som kødder det til? har win7 64bit, d-link dir 855

Endret av r0zie
Lenke til kommentar

har fått testet på laptopen, ser ut som det går uten problem der, så må være noe med den stasjonære.. er det noen nettverksinstillinger som kan påvirke kvaliteten på overføringshastigheten i spill?

 

det er ikke jeg som hakker, men alle andre modeller til alle andre spillere.. i steden for at de har et jevnt tempo bortover, er det akkurat som de skipper 2-3 meter bortover, samme med tanks, heli osv.. det er blitt en del bedre siden jeg først testet men det er fortsatt sånn. Jeg endret på noen instillinger i windows registeret under TCPackfrequency og det ble litt bedre men..

Endret av r0zie
Lenke til kommentar

kjørte gjennom denne:

http://www.speedguide.net/articles/windows-7-vista-2008-tweaks-2574

 

og da forsvant alle problemene jeg har hatt siste året som jeg trodde skyldes dårlig internett tilkobling.. tror det var denne som gjorde utslaget:

 

Compound TCP - Improve throughput

Add-On Congestion Control Provider

 

The traditional slow-start and congestion avoidance algorithms in TCP help avoid network congestion by gradually increasing the TCP window at the beginning of transfers until the TCP Receive Window boundary is reached, or packet loss occurs. For broadband internet connections that combine high TCP Window with higher latency (high BDP), these algorithms do not increase the TCP windows fast enough to fully utilize the bandwidth of the connection.

 

Compound TCP (CTCP) is a newer method, available in Vista and Server 2008 (there is also a hotfix available for XP x64 and 2003 Server - MSKB 949316). CTCP increases the TCP send window more aggressively for broadband connections (with large RWIN and BDP). CTCP attempts to maximize throughput by monitoring delay variations and packet loss. It also ensures that its behavior does not impact other TCP connections negatively.

 

By default, Vista and Windows 7 have CTCP turned off, it is only on by default under Server 2008. Turning this option on can significantly increase throughput and packet loss recovery.

 

To enable CTCP, in elevated command prompt type:

 

netsh int tcp set global congestionprovider=ctcp

 

To disable CTCP:

 

netsh int tcp set global congestionprovider=none

 

Possible options are: ctcp, none, default (restores the system default value).

Recommended setting: ctcp

 

It is better to use this newer generation CTCP congestion control algorithm for most broadband connections, we highly recommend it being turned on.

 

så da var denne løst..

 

edit; dette viste seg å være en veldig midlertidig løsning, etter et par reboots kom det tilbake, laget ny tråd her:

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1363371

Endret av r0zie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...