Gå til innhold

Tråden for BI-studenter!


fanelli

Anbefalte innlegg

Var nettopp inne og sjekket oversikten over kontinuasjonseksamener denne høsten, men savner et par fag jeg kunne tenke meg å forbedre karakteren i.

 

Vet noen om det finnes en løsning på dette? Hvorfor kan jeg ikke bare melde meg opp til de oppsatte eksamener som førsteåringene skal ta? Eller må jeg vente til våren og 'gamble' på at disse fagene blir satte opp som kontinuasjonsfag da?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ahhh, så det er ikke bare de fagene som ligger under 'oversikt over kontinuasjonseksamener' som man kan gå opp i? Man kan altså melde som opp til alle vanlige høstfag + de fagene som ligger under den konteoversikten? :)

 

Stemmer. Konteoversikten er kun de som settes opp i tillegg ;) Så alle høstfag for 1., 2. og 3. klasse kan også kontes nå til høsten.

Lenke til kommentar

Noen som har positive/negative erfaringer med valgfag? Vurderer sosiale medier til høsten, men er er ikke helt sikker.

 

er et litt tullefag. De jeg kjenner som tok det følte ikke de lærte så mye. Det er dog et ganske lett fag, lett å få en B.

Hadde Prisstrategi selv. Går litt i samme gata, men følte jeg lærte noe om prismekanismer osv. Også et lett fag å få B eller bedre i.

Lenke til kommentar

Noen som har positive/negative erfaringer med valgfag? Vurderer sosiale medier til høsten, men er er ikke helt sikker.

 

Hvis du går en av de økonomiske linjene vil jeg anbefale deg å velge finansiell styring. Da styrker du vitnemålet ditt veldig om du skal søke master i noe økonomisk.

Lenke til kommentar

Noen som kan anbefale et valgfag? Har tenkt på både politisk økonomi, økonomisk sosiologi, sosiale medier, personlig økonomi og prisstrategi.

 

Vil gjerne høre erfaringer fra deg, dersom du har hatt et av disse fagene. Setter stor pris på kommentarer.

Lenke til kommentar

Er det noen som vet noe om faget ELE 3731 Information Technology in Organizations? Skal velge valgfag for 2. året på øk.ad. Jeg er interessert i data, men det jeg lurer på er om du lærer noe om data eller er det bare et kjedelig snakkefag om f.eks. etiske måter bedrifter kan bruke teknologi på?

Lenke til kommentar

Har man ulike valgfag på forskjellige skoler i landet? Jeg kan ikke velge prisstrategi feks

Ja, Oslo har mange flere tilbud enn f.eks. Trondheim. I Oslo har jeg over 20 valgfag eller no, i Trondheim er det sånn 5. BI Trondheim er jo ikke mer enn et par leide auditorium og en liten krok som de kaller kantine :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har man ulike valgfag på forskjellige skoler i landet? Jeg kan ikke velge prisstrategi feks

 

Finansiell styring, politisk økonomi, økonomisk sosiologi, sosiale medier, personlig økonomi, prisstrategi, Innovation and Entrepreneurship, personalledelse, matematisk analyse, kulturforståelse, markedskommunikasjon, Massepåvirkning, Medier i moderne samfunn, Bærekraftig reiseliv, Business Communication in English - Written Intercultural and Ethical Awareness.

 

 

Dette er valgfagene vi har i Bergen (begynner på 2 året). Hvilke valgfag har dere?

Lenke til kommentar

Noen her som går på Internasjonal markedsføring? Jeg skal begynne på Internasjonal markedsføring til høsten og bare lurte på et par ting.

 

Når man har "språkfag" må man da lære tysk/fransk/spansk? Eller kan man bare ha engelsk? Er ENDELIG ferdig med tysk, og var rimelig elendig i det, så håper jeg bare kan ha engelsk i og med at jeg er veldig flink i det.

 

Og når man skal til utlandet, får man velge hvor man vil? vil helst til USA eller australia, og blir egentlig litt "skuffet" om jeg må reise til England...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...