Gå til innhold

Leiesoldatene - Arsenals utlånte spillere


Xanman

Anbefalte innlegg

Leiesoldatene - Arsenals utlånte spillere

 

Kyle Bartley - Sheffield United

10. august - sesongslutt

 

Pedro Botelho - Cartagena

13. august- sesongslutt

 

Francis Coquelin - Lorient

Sesongstart - sesongslutt

 

Luke Freeman - Yeovil Town

Sesongstart - 1. januar

 

Sanchez Watt - Leeds United

Sesongstart - sesongslutt

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Wojciech Szczesny spilte hele kampen mot Yeovil i dag. Kampen endte 1-1, og Yeovils mål kom ved en straffe. Yeovil hadde en stor mulighet til å sikre seieren på slutten, men ble nektet av en refleksredning signert Szczesny.

 

Jack Wilshere spilte store deler av kampen mot Pompey før han ble byttet ut. Han rakk å notere seg for en assist. Kampen endte 2-2.

 

Jay Emmanuel-Thomas scorte et mål for Doncaster i dag da de slo Scunthorpe 4-3.

 

More to come!

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Interessant at JET spiller hovedsakelig spiss for Doncaster. Jeg har alltid sett på ham som en som passer bedre på midtbanen. Blir spennenede å se hvilken posisjon han ender opp på. Ellers fikk Sanchez Watt en assist, Sunu spilte 35 minutter før han måtte av med skade, Jay Simpson kom fra benken for QPR, mens Bartley spilte hele kampen for Sheff Utd, som vant 2-0 mot et av årets overraskelseslag Swansea. Lansbury spilte også hele kampen for Watford som vant 3-0 mot Reading.

 

Tipper at flere av disse spillere blir løslatt i sommer. Skjønner ikke hva Gilbert fortsatt gjør i klubben, selv om han hadde en helt grei kamp for førstelag nylig (hvem var det mot igjen?). Hoyte og Randall tror jeg heller ikke har noe fremtid hos oss. Senderos trenger jeg ikke engang å si noe om. Jay Simpson har vist bra innsats på utlån, men jeg tviler på at han kommer til å slå gjennom i Arsenal.

 

Hvem jeg tror har størst sjanse å slå gjennom neste sesong? Det må vel være Wilshere, som har imponert hos Bolton og fått mye tillit og spilletid. Szczesny virker lovende, men jeg tviler på at han er klar til å bli vår førstekeeper allerede til høsten.

Lenke til kommentar

Tror minst 3 av disse kan slå igjennom skikkelig neste år(type 20 kamper) og det er Bartley, Wilshere og Nordtveit. Er sikker på om Gallas går i år, blir det bare en nye midtstopper hentet inn igjen, samtidig som Wenger beholder Bartley og Nordtveit, slipper enten Campbell eller Silvestre. Jeg håper det blir Silvestre for min del, men han er jo fransk jo.

Da sitter vi igjen med et ganske så habilt midtforsvar i min mening.

 

Vermaelen, Midtstopper X, Campbell, Nordtveit og Bartley. Jeg ser helst at det kommer en midtstopper Y inn også, men kjenner jeg Wenger rett gjør det ikke det.

 

Wilshere slår igjennom om han ikke blir lånt ut til Bolton enda et år.

Lenke til kommentar

Skal vi se...

 

 

Luke Ayling -> Fortsatt unge karen. Er vel 18-19 år? Behold ham. Virker som et greit talent.

 

Kyle Bartley -> Samme som Ayling egentlig, men er vel hakket bedre? Mange har stor tro på denne karen. Har sett han spille en kamp der han ikke imponerte nevneverdig, men dette er selvsagt for lite til å dømme han.

 

Pedro Botelho -> Disiplinær problemer. Vi har heller ikke behov for ham da vi er set på venstreback i mange mange år fremover (Clichy og etterhver Gibbs).

 

Jay Emmanuel-Thomas -> Tro på fyren. Hvor gammel er han egentlig? Håper vi får se han i Carling Cup og FA cup neste sesong. Kan lånes ut igjen etter vi har røket ut i nevnte cuper. Ikke førstelagsmateriale riktig enda.

 

Kerrea Gilbert -> bare å selge. Fyren er vel over 21 og blir vel neppe tatt ut i 25-manns troppen neste sesong (nye regler).

 

Gavin Hoyte -> Er vel ikke 21 enda? Kan beholdes et par sesonger til for å se om han viser fremgang. Ellers kan han ta samme turen som broren sin.

 

Henri Lansbury -> Synes ikke han har imponert særlig i de kampene jeg har sett. Klarer ikke se for meg at han slår gjennom på noen år.

 

Havard Nordtveit -> Håper virkelig han slår gjennom. Mest fordi han er norsk. Ryktene skal dog ha det til at han har stagnert og er ute i kulden.

 

Mark Randall -> Elendig. Selg.

 

Philippe Senderos -> 99.9% sikker på at han forsvinner gratis.

 

Jay Simpson -> Er vel over den magiske 21års grensen. Selg.

 

Gilles Sunu -> Ikke sett så mye av han, men tror ikke han slår til.

 

Wojciech Szczesny -> Wenger hintet om at han skal være 1.keeper neste sesong. Stiller meg skeptisk til det. Hent en ny keeper man vet er klasse. Ut med Al. fab som 2. keeper.

 

Sanchez Watt -> Samme som Sunu, men har enda noe år igjen til grensen.

 

Jack Wilshere -> Blir klasse, men hvor skal han spille?

Lenke til kommentar

JET er 19 år gammel, og er et latterlig stort talent. Først var han kaptein for U18-laget vårt, og scorte mål på bestilling. Deretter ble han lånt ut til Blackpool, hvor han gjorde det veldig bra. Etter utlånet rakk han å score en hattrick for reservelaget før han ble lånt ut til Doncaster, hvor han har 6 mål og 4 assists på 11 kamper. Gleder meg til å se hvordan han utvikler seg.

 

Henri Lansbury kommer til å bli stor. Wenger har sagt at han er en fremtidig stjerne for Arsenal og på det engelske landslaget, og han har gjort det strålende både for Scunthorpe og Watford.

Lenke til kommentar

De største talentene i den bunken er engelske, noe som er veldig hyggelig. Selvfølgelig har vi Wilshere, som i mine øyne er et talent på lik linje med Gazza og Rooney. Legger lista høyt men det får han tåle. Det er selvfølgelig mye som skal klaffe, og han er enda veldig ung, men han kan virkelig bli så god som han bare vil. De som trenger bevis kan kikke på Emirates Cup 09.

 

JET er et stort talent, og som jeg har sagt til det kjedsommelige, alltid vært min personlige favoritt blant denne generasjonen. Han har en ekstrem fysikk og gode ferdigheter, men hans fremste styrken er det som foregår oppe i hodet hans. I tillegg til å være fotballklok har han en fantastisk attitude og en glød som løfter hele laget. Det kan ikke læres. Det JET trenger nå er å finne seg en posisjon, og bli der, han blir flytta for mye rundt. Jeg hadde foretrukket han sentralt på midten. Jeg skal ikke hype JET for mye, men han minner meg om en viss Patrick Vieira. Tror jeg han når Vieiras nivå, tvilsomt. Tror jeg han kan bli en førstelagsspiller for oss, absolutt.

 

I tillegg til disse har vi Wojciech Szczesny og Sanchez Watt som er spennende spillere.

Lenke til kommentar

Jack Wilshere spilte hele kampen i går da Bolton tapte mot Tottenham. Han gjorde en helt grei kamp, og dro på seg et unødvendig gult kort mot slutten. Det er selvsagt helt greit når Tottenham er motstanderen.

 

Wojciech Szczesny var ikke helt i slaget i går, og slapp inn tre mål da Brentford tapte 3-2 mot Swindon.

 

Henri Lansbury har netopp scoret 2-0-målet til Watford som spiller mot Coventry. Kampen er ikke ferdig enda.

 

Edit: Kampen endte 4-0 til Watford.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Jay Emmanuel-Thomas startet for Doncaster, men ble byttet ut etter 76 minutter mot Swansea.

 

Jay Simpson spilte hele kampen for QPR da de tapte 1-0 mot Newcastle. Han har ikke gjort sakene sine bra for QPR, og i dag var intet unntak.

 

Kyle Bartley spilte 90 min som høyreback for Sheffield United da de vant 3-0.

 

Giles Sunu har returnert til Arsenal etter å ha plukket opp en skade.

 

Sanchez Watt spilte de siste 17 minuttene da Leeds tapte 1-0 mot Charlton.

 

Mark Randall og Gavin Hoyte spilte begge 90 min da Milton Keynes Dons spilte 0-0 mot Brighton. Ingen av dem imponerte.

 

Luke Ayling ble byttet inn på overtid som midtbanespiller da Yeovil slo Oldham 3-0.

 

Håvard Nordtveit spilte 90 min som stopper for Nurnberg da de ble slått 4-0 av Hamburg. Han imponerte ikke nevneverdig.

 

Pedro Botelho spilte 61 min før han ble byttet ut mot Cadiz.

Lenke til kommentar

Kom til skade for å si at Szczesny ikke var i form på lørdag. Det trekker jeg tilbake. Her er en liten oppsummering fra Arsenal.com:

 

Brentford may have lost 3-2 at Swindon on Saturday afternoon but things could have been worse for Andy Scott's side if it was not for Wojciech Szczesny. After making a brace of early saves the keeper was unable to deny Billy Paynter an opener. The Bees hit back through David Hunt before Swindon went ahead again on the stroke of half time through Danny Ward. Szczesny then denied Frank Nouble with a superb stop before Paynter added a third for the hosts. Ben Strevens pulled one back for Brentford on the hour but the Bees' 11-game unbeaten run came to an end.
Lenke til kommentar

Wojciech Szczesny rundet av sitt spektakulære lån med en clean sheet mot Hartlepool.

 

At the other end Bees keeper Wojciech Szczesny had to be at his best to thwart Roy O'Donovan with a brilliant double save when the striker was through with 15 minutes remaining.

- Skysports

 

Sanchez Watt ble byttet inn rett før slutt da Leeds slo Bristol Rovers, og dermed sikret opprykk.

 

Mark Randall startet Milton Keynes Dons sin kamp mot Walsall, men klarte ikke å imponere. Han ble byttet ut i pausen etter å ha plukket opp en småskade.

 

Gavin Hoyte og Luke Ayling startet på hver sin back for henholdsvis Brighton og Yeovil Town. Hoye spilte hele kampen, mens Ayling ble byttet ut etter 83 minutter. Brighton vant 1-0 i en kjedelig kamp.

 

Håvard Nordtveit satt på benken for Nürnberg etter å ha uttalt at han var både fysisk og psykisk sliten.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Vårt unge supertalent, Luke Freeman, ble idag taklet meget stygt da Yeovil Town møtte Bristol Rovers. Det var fryktet at han hadde brukket foten, men det ser heldigvis ikke ut til at det er så alvorlig:

 

Following today's match at Bristol Rovers, on-loan Arsenal striker Luke Freeman was taken to hospital for precautionary x-rays on his leg following a nasty challenge before half time.

 

The x-rays have ruled out a fracture of his leg but the full extent of his injury and the length of time he faces out of the game will not be clear until after the weekend.

 

We'll update you with his results as soon as we have them but in the meantime, everyone at the club sends Luke best wishes for a swift recovery.

 

Freeman scoret forøvrig i debuten sin for Yeovil, og har totalt spilt tre kamper. Håper han kommer seg tilbake fort!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...