Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Dekke til merker på underarmene?


Gjest livsnyteren

Anbefalte innlegg

Gjest livsnyteren

Hei og hopp alle sammen!

Har bare et kjapt spørsmål angående noen merker jeg har på underarmene mine. Noen desperate forsøk under kraftig alkoholrus og antidepressiv knasking som jeg selv betegner det som. Det ser ikke så sinnsykt fett ut akkurat, så jeg vil gjerne bli kvitt disse når sommeren og solen trer til!

Jeg tenkte på å pudre over det, eventuelt nytte dekkstift eller noe? Noen som har noen konkrete tips til hva en kan gjøre for å gjøre disse mindre synlige? De er såpass at jeg kan kjenne dem svært godt, og de er svært tydelige, og røde. Jeg vil ikke utstråle slikt, det hører en helvetes fortid til.

 

Det må nevnes at jeg er under tett oppfølging av lege og psykiater, og at det på ingen måte er fare for liv og helse. Snarere tvert om, jeg har det bedre nå enn på lenge, og jeg gleder meg til sol og sommer. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, mulig bruningskrem kan hjelpe til? Må fordeles jevnt over hele kroppen ellers så blir det litt feil, pass på å ikke påføre dette mens huden er betent eller rød for da kan det bli værre.

 

Uansett så pass på at huden er i orden før du påfører eventuell kosmetikk , ofte blir slike merker langt bedre så fort di har grodd og ikke "lyser røde".

 

Bra du er på bedringens vei, men husk livet er en berg og dalbane og det er ikke alltid det er like gøy å ta oppoverbakken som det er når det går utfor bakken.

Lenke til kommentar

Flott det går bedre med deg :)

 

Sminke kan gå, det blir i hvertfall vanskeligere å se på avstand. Men er de forsatt såre så ville jeg ikke brukt dekkstift på dem. Det vil nok bare gjøre dem mer betent og gjøre at du får mer arrvekst. Spesielt ikke en dekkstift du bruker ellers i ansiktet, kjøp i det minste en ny.

 

Vil også si at kanskje en del av å legge greiene bak seg å gå videre i livet er å drite i at de er der? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...