Gå til innhold

Den store Minecraft tråden! (Servere i førstepost, support i egne tråder!)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men uansett kor gøy det er å spawne blokker ein vil ha, får ein ei mykje betre kjensle til slutt av å samle alt sjølv, og vite at ein har gjort ein innsats.

Gleda er kortvarig om du med ein gong har tilgjengeleg det du må ha for å byggje eit stort prosjekt, og det er mykje vanskelegare å gå lei om du også må få tak i ting medan du bygger.

 

Vel, noen ganger slipper man rett og slett opp for ting. Når jeg hadde lagt et flertall drager og enorme tårn med flere tusen stein, som jeg bla. har lagt ut bilder av her, hadde jeg stort sett fått tak i all ore i en omkrets på sikkert en halvtime eller noe sånt. Det var rett og slett ekstremt frustrerende og måtte gå så langt bare for å få nye ting. Jeg løste det med et helt tilbakestående stort system med jernbaner til en ny plass da, men uansett. Pluss at for noen er det bare skapergleden som er viktig.

Lenke til kommentar

Noen som har vært borti denne feilmeldingen før:

 

[WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?

 

Denne meldinga kommer hver gang jeg joiner serveren i følge admin. Sletta playerfila mi på servern og da funka det bedre ei lita stund før det var samme greia igjen. Reinstallerte java, og minecraft uten noen effekt. Restarta pc'n og da funka det fint noen timer, før det igjen i dag er helt bugga. Alt lagger sinnsykt på servern fra mitt perspektiv, sola står bare å hakker frem og tilbake på himmelen og blokker jeg fjerner hopper tilbake igjen, samt blokker jeg plasserer forsvinner. Forslag?

Lenke til kommentar

Tja, men det har seg slik at problemet later til å ligge hos meg. Alt er helt fint frem til jeg joiner og servern blir helt mongo. Logger jeg ut igjen, så er alt ok.

 

Har lest mye frem og tilbake, og mange sier at man må sjekke at "internet time" er i orden. Sjekka dette i går flere ganger, og jeg får connecta og klokkeslett tilbake. Prøvde bare en gang til nå for å sjekke, og da får jeg error. Spilte nettopp, og da var alt merkelig slik jeg beskrev. Så det virker som jeg har tidvise feil med å synkronisere med time.windows.com som synkroniserer klokka, og da blir servern helt mongo når jeg joiner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...