Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Canal Digital internett problemer i påsken?


Anbefalte innlegg

Det har seg sånn at jeg har Canal Digital som ISP og det har fungert utmerket den gode stunden jeg har hatt det, ikke en eneste gang har internett fallt ut.

 

Men nå mot slutten av påsken så har internetten vært veldig treg. I går fikk jeg litt lagg i blant da jeg spilte WoW, litt delays noen ganger, men det var ikke noe jeg ikke kunne håndtere.

 

Men nå i dag så ser det ut til at packages som blir motatt eller sendt ut dropper så forferdelig fort. Plutselig fungerer det å surfe på nett og jeg kan laste sider og plutselig så får jeg ikke lastet siden. Så jeg trykker F5 noen ganger og så kommer siden.

 

Samme med WoW, jeg kommer inn og spiller kanskje i 1-2 min og så timer det ut og jeg disconnecter. Så er jeg plutselig stuck på connecting igjen og kommer ikke inn, men etter en liten stund så funker det helt fint og internetten er veldig rask. Men så kommer det samme etter 1-2 min.

 

Har prøvd å restarte modem, men det fungerte ikke i det hele tatt.

 

Noen som har canal digital som opplever det samme?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ringte Canal Digital. DE ER IKKE KLAR OVER PROBLEMENE, og kommer ikke til å gjøre noe med dem før mange nok melder fra.

 

Telefonsvareren sier det ikke er betjening, MEN VENT til damen er ferdig med å si at det ikke er betjent så kommer den velkjente (sukk) "tast to for internet" og du møter en hyggelig (levende) person som tar i mot feilmelding.

 

HVIS MANGE MELDER FRA kommer de til å sende ut tekniker, sa damen.

 

Ole

Lenke til kommentar

Jepp, Canal Digital er helt sirup her i Tromsø også nå. Pågått i en del dager. Hastigheten kommer og går som du sier, men for det meste er den ubrukelig.

 

Har stadig problemer med nettet. For en stund tilbake var det over en periode på flere uker tilfeldige dager hvor det bare datt ut halve dagen. Og spredt jevnt utover året ellers er det dager hvor nettet er borte i et par timer.

 

Ekstremt plagsomt at Canal Digital er eneste leverandøren jeg kan ta i bruk her -_-'

Endret av McKack
Lenke til kommentar

Ser nå at det er problemer her (i Oslo) også. Jeg skal ha 25mbit men får bare rundt 6mbit på speedtester.

 

På Canaldigital sine sider står det nå følgende:

 

Feil i området

Vi har dessverre en feil på våre tjenester i ditt område, men jobber med å utbedre problemet. Tjenesten vil være i ordinær drift igjen innen kl. 21:30, men vi tar forbehold om endring av dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...