Gå til innhold

Lysmåler Canon 350D


Anbefalte innlegg

Min far overtok for et par år siden mitt gamle 350D og nå virker det som om han har greid å ødelegge det på en eller annen måte. Alle bilder tatt på auto ender opp med F/14 og ISO 400 samme hvilke lysforhold det er tatt under. Det betyr stort sett 8 millioner sorte prikker...

 

Manuelle forsøk hvor man overstyrer alt greier av og til å hoste opp et og annet meget mørkt bilde, men for det meste er ting ubrukelig.

 

Siste firmware er inne forlengst, har testet en rekke objektiver, ingen forskjell annet enn at verdiene settes objektivenes maks blender og høy ISO. Alle innstillinger er slettet og gjennomgått mange ganger.

 

Antar at dette betyr at lysmåleren har tatt kvelden på en eller annen måte. Er det noe som kan gjøres? Vil det å sende kameraet inn til reperasjon være verdt pengene, hva kan slikt koste?

 

Selv med standard 18-55 objektivet og alt på auto var min far meget fornøyd med bildene, pass vekt og størrelse også, hadde vært greit om vi fikk liv i det igjen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fungerer speilet og får du sett igjennom søkeren ?

Hvor mange kelvin står det i feltet for fargetemperatur og kan hende det vil hjelpe med og ta et hvitbalanse måling igjen.

 

Men det og resette kameraet til fabrikk innstillingene er det første man burde prøve.Ta først ut batteriet,også minnebatteriet "finnes i samme lomme som minnekortet"la de være uten en times tid.

 

Hvis dere kommer så langt at et nytt kamera står for tur ville jeg heller sett på Canon 450D,kit-prisen er for tiden omtrent det samme som 1000D * og et mye bedre kamera på det meste.1000D er veldig strippet for funksjoner og hastighet for å holde det som et billigkamera.

 

* Jeg vil anbefale og kjøpe kameraet med et kitobjektivet EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS,dette oppgraderte objektivet er det samme som det gamle men det er mye bedre optisk og du får også bildestabilisering.

Lenke til kommentar

Siste firmware er inne forlengst, har testet en rekke objektiver, ingen forskjell annet enn at verdiene settes objektivenes maks blender og høy ISO. Alle innstillinger er slettet og gjennomgått mange ganger.

Det virker sannsynlig at det er lysmåleren som har pakket sammen. Det bør være en reklamasjonssak om du er innenfor reklamasjonstiden. Om ikke, så er det ikke særlig sannsynlig at rep. lønner seg.

Endret av Anew
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...