Gå til innhold

Hasj og sesjon


Allstar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forsvaret om narkotika.

 

Kan ikke se det står noe spesielt om innrømmelse, bare at det er nulltoleranse.

 

Det står vel egentlig at det er nulltoleranse for misbruk av rusmidler, så en bønne i ny og ne går nok bra. :!:

 

 

Satser på å blaze resten å holde meg clean frem til sesjon + drikke jus takk for alle tips

 

Det går nok bra, Allstar. Kos deg med farvel-blåsen.

Endret av toro2
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg husker når jeg var på sesjon for tre år siden, så var det kun en tvilsom og shabby fyr som ble tatt inn til urintesting.

 

Annet enn det, så ble jeg aldri urintestet i hele min førstegangstjeneste. Men NarkoNor kom på besøk på båten, og da ble jeg markert ut av bikkja. Viste seg at jeg hadde spor av morfin på henda, ettersom jeg samme dag hadde foretatt en injeksjon på en russer som hadde brekt nesa og beinet. Men dette ble oppklart ganske så fort, og jeg måtte ikke pisse.

Lenke til kommentar

Jeg var faktisk på sesjon for noen uker siden og jeg hadde krysset av på at jeg hadde røyket. Legen spurte når jeg sist røyket og hvor mange ganger og jeg svarte at det var litt under et år siden og at jeg hadde røyka maks 5 ganger. Det viste seg at grensen lå på 2 ganger for minimum ett år siden!

 

Jeg for min del fikk en spesialavtale om at jeg kunne ta et par tester hos fastlegen med dokumentasjon på at jeg ikke hadde THC i meg i perioden frem til innrykk. Dette var kun fordi jeg virket så motivert.

 

Ser ingen grunn til å fortelle at du har prøvd, med mindre politiet har noe på deg angående det. Jeg vet ikke hvorfor jeg skrev det, men det skapte hvertfall bare stress.

 

Ellers har jeg aldri hørt om noen som har måttet teste seg på sesjon.

Lenke til kommentar

Hm anbefaler du meg å krysse av på at jeg har prøvd det? Jeg skal i lære nå uansett så tviler litt på at de vil ha meg inn med det første :)

Jeg fortalte at jeg har prøvd hasj på sesjon, og jeg kom allikevel inn i en av de strengeste grenene. Så er ikke noe stress det.

 

Dessuten sjekker de noe fysisk før innrykk, så det er bare å røyke så mye du vil! ;)

Lenke til kommentar

Cannabis sitter ikke så lenge i blodet så lenge du ikke røyker hverdag/annenhverdag. Så du er nokk trygg.

 

Ta på deg _rene_ klær som ikke har vært utsatt for røykings. De kan ha hunder som bare går igjennom og sniffer, etter hva jeg har hørt.

 

 

Urintest er ikke "obligatorisk" men ikke la det ytre gi dem en grunn til å teste.

Lenke til kommentar

Har vært i forsvaret nå i nesten 9 mnd. De testet ingen da jeg var på sesjon. På innrykksdagen ble vi stilt opp mens hunder sjekket oss og baggene våre, de som hunden markerte måtte tisse. Etter det så tar de litt tilfeldige tester. Jeg har ikke opplevd det selv enda, det er opp til befalet.

 

Hvis det ikke står i et arkiv noe sted at du har røyket, ser jeg ingen grunn til å nevne det heller. Hvis det er slik at de kan finne det ut, lønner det seg å være ærlig. Har man røyket et par ganger pleier det å gå greit, regelmessig røyking derimot synes de ikke noe særlig om.

Lenke til kommentar

Takker for alle svar, en venn av meg var nylig på sesjon å røykte mornings før han dro. Ingen som merket noe, alikevell er jeg ikke typen som røyke like som jeg gjerne gjorde da jeg manglett vurderingsevne samt grensesetting. Holder meg nå clean, har ingenting på rullebladet og jeg krysset pent å pyntlig av på at jeg aldri hadde prøvd :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...