Jump to content
Sign in to follow this  
kyllingvippen

MSN 6 Beta

Recommended Posts

vet ikke, glemt passord?

 

uansett, MSN Messenger 6 er full av bugs uansett. Jeg opplevde opptil 30MB+ minneforbruk...uten noen spesielle oppgaver...dvs. den var minimert til systray, og ingen meldingsvinduer oppe....go figure, men det er fremdeles en beta, som er tydelig.., :)

Share this post


Link to post
MSN Messenger 6 er full av bugs uansett. Jeg opplevde opptil 30MB+ minneforbruk...uten noen spesielle oppgaver...dvs. den var minimert til systray, og ingen meldingsvinduer oppe....go figure, men det er fremdeles en beta, som er tydelig.., :)

 

Synes den fungerer bra eg.... er strålande fornøgd faktisk. Videokonferansebiten ville ikkje fungere før og det fungerer i allefall no her...:) Stabil og god virkar den å vere også, så eg kjenner meg ikkje heilt igjen i din beskrivelse! Men sånn er jo verden..... :shrug:

Share this post


Link to post

har alltid funket fint her, men i går crasha det, og skjermen var full av feilmeldinger.... funka fint igjen etter en reboot, og da hadde PC'en stått på i 4 uker, så den hadde kanskje godt av det :D

Share this post


Link to post

Wohoo.. Fint for dere som det virker for... :evil::evil:

 

Jeg får beskjeden..

 

Signing in to .Net Messenger Service failed because the service is temporarily unavaiable. Please try again later. Click the Help button to check the current service status

 

Hva er galt da? :-?

Share this post


Link to post

Samme her, fungerer fint med Norton personal firewall hjemme, men på jobben ville den ikke logge inn før jeg skrudde den av, så var det bare å skru den på igjen.

Hender seg at jeg får opp en melding om at den ikke vil logge seg på pga brukernavn eller passord, enda jeg bruker autologin med det rette passordet, men da er det bare å skrive inn passordet så går det inn... merkelige greier...

Share this post


Link to post
Samme skjedde med meg første gangen. Da var det firewallen som koste seg litt.

 

:yes: det er som han sier det kan være firewallen som gjør det har hatt problemet selv noen ganger pluss at kompisen min får problemet stadig vekk

Share this post


Link to post

Skjedde på begge pc'ene mine etter en stund... har skiftet tilbake til 5.0 nå. Kom antageligvis av at jeg innstallerte noe nytt software. Prøv å reinstallere (Msn 6.0).

Share this post


Link to post

Må slenge meg på her å si at jeg har brukt MSN Messenger 6 Beta i noen uker nå, og det har ikke oppstått en eneste feil her på disse 2-3 ukene!

 

:woot: *strålende fornøyd med den nye Messenger versjonen* :woot:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...