Gå til innhold

Sennheiser pc 350 + lydkort?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Ser ut som om jeg har greid å sprenge headsettet mitt 5H v2 :S

Så derfor er jeg nå på utkikk etter et nytt hovedsaklig til gaming. Har i hovedsak sett på Sennheiser pc 350 og Steelseries Siberia v2, men for øyeblikket så vipper det mot førstnevnte. Har lest flere omtaler, og de virker alle å være positive.

Men føler at det kanskje blir bortkastet å bruke så mye på et headset, da jeg kun har et intigrert lydkort. Så for å utnytte pc 350 maks, så bør jeg vel kanskje invistere i et lydkort i tillegg? Og om det er noen som har prøvd begge; er det stor forskjell i lydkvaliteten? Er Pc 350 verdt de 4-500 kronene ekstra; eller bare hvis jeg kjøper et lydkort i tilleg? Og i såfall hvilket egner seg da bra til gaming?

 

Forresten, er 995 kr for headsettet, som her på netshop.no dyrt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen som har noen formening om pc 350 da?

kjøpte mitt ett en god stund før de kom ut for 500,- takket være en meget hyggelig dansk herremann fra sennheiser og de har aldri skuffet meg.. hadde pc160 før jeg fikk disse og pc160 var bra.. men disse er helt hva skal jeg si, overlegne i forhold.. når jeg spilte cs kunne jeg høre folka omtrent uansett hvor de var.. skal du på lan så er de også geniale da de isolerer bra.. var på tg jeg fikk mine og med pc160 hørte jeg ingenting pga bråk rundt meg mens når jeg satte på pc350 så hørte jeg alt.. lydkort gir vel bedre lyd, men bruker selv integrert per nå da creative er litt elendige på win7 drivere.. men lydkort er absolutt en bra investering med bra headset.. en annen fordel med pc350 er at de tåler mye juling.. aldri vært noe tull med kablene eller kvaliteten på de..

Endret av MiKA77
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...