Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Snakket med EA live chat support her om dagen, da jeg ville overføre noen av spillene fra en annen konto av meg til den jeg bruker nå for å øke veteranstatus, det gikk helt fint fortalte han meg.

 

Men så tenkte jeg over muligheten at han kanskje ikke overførte spillene, siden jeg hadde fortsatt spillene på den andre kontoen, så det han må ha gjort må bare ha vært å aktivere spillene for veteranstatus, så da grep jeg sjansen og sa at jeg hadde alle 8 battlefield spillene (selv om jeg bare hadde 5), og gjett om han ikke aktiverte de også :p

 

post-175522-0-81673500-1311335130_thumb.jpg

Endret av Konkulf
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nice! Er da greit det vil jeg tro :D Kanskje prøve på den jeg og :hmm:

Vil bare få sagt det, Husk at det er Alpha Trial det er videoer av og at Dice tar imot tilbakemeldinger på diverse. BC2 var langt ifra perfekt når det kom ut og nå har det kommet lang vei.

Endret av Sir3n
Lenke til kommentar

Jeg må innrømme at mye av det jeg har sett så langt overhode ikke innfrir mine forventninger til hva BF-3 skal være. Ja grafikken er helt utrolig, men det var den også i BF:BC-2, og det spillet gikk jeg lei av etter første helga. For meg så handler spill om spillglede og spillbarhet, ikke grafikk. BF:BC-2 ligner rett og slett for mye på COD og MOH serien for min del, spill jeg heller aldri fikk noe særlig sansen for. Her er jeg virkelig redd for at DICE har trådd feil og nok en gang ikke tørr å gå sine egne veier, men istedenfor legger seg altfor tett inn på COD serien.

 

Det virker som om DICE/EA bruker mesteparten av budsjettet til promotering på COD så jeg er ikke overbevist om at BF3 blir BF som det var før. Håper i det lengste selv om jeg likte BC2 ganske godt også.

Lenke til kommentar

Det jeg mener er at DICE ser ut til å forandre spillet litt mer mot CoD sin spillerbase, også kalt barn/tenåringer (ikke det at det ikke finnes voksne mennesker, men store deler av spillerbasen er barn og tenåringer).

 

De gjør vel det fordi de tror det vil få høyere salgstall, men dette er bare min mening om saken.

Endret av Konkulf
Lenke til kommentar

Det jeg lurte på var hva som får deg til å si akkurat det? Det later jo til at lagspillet er minst like viktig her. Å håndtere våpen blir vanskeligere sies det. Kartene er fortsatt store. Kjøretøy blir det flere av. Personlig har jeg ikke sett en eneste ting som tilsier at de sikter seg inn på spillerbasen til CoD ved å gjøre BF mer likt CoD. Så det er derfor jeg lurer.

 

Og er det noen med Alpha tilgang som skal bort i sommer eller noe, som er villige til å dele sin Alpha med en stakkars BF fan - så blir jeg evig takknemlig!!! :)

Lenke til kommentar

De har jo allerede gått ut med melding om at de syntes as BF2 var for "elitist" og at de ville gjøre det simplere.

 

De har også fjernet Commo-rose og lagt til 3D-spotting som nærtmest fungerer som wallhack.

 

Jeg mener ikke det er likt CoD, lang ifra, skal omformulere litt:

 

Det jeg mener er at de prøver å gjøre spillet simplere for i tiltrekke en ny spillergruppe en den som var i BF2 osv.

 

Men gleder meg uansett, skal prøve å gi min mening om Multiplayeren etter jeg har spilt litt :)

Lenke til kommentar

Er vel fleire som har sagt at 3D spottinga fungerer slik at om ein person går bekk ein vegg eller lignande så forblir spotten på forrige synlege punkt? Eller er det heilt feil? Uansett er dette noko som ein kan slå av i server options, frihet til å kunne tilpasse sin eigen server til sin føretrekte spelestil tykkjer eg kun er eit pluss.

 

Er fullstendig enig i at det er tullette å bruke BC2 sin versjon til å få hjelp osv.

 

Det som og kan få det til å verke som at det er meir CoD lignande er at det verkar som at dei har vert meget bevisst på å sikte seg inn på den målgruppa i markedsføringa. ( Kun offisiell visning av Operation Metro som er eit "lite" infantry fokusert map som kan appellere til den litt raskare spelestilen som CoD har ) Dette pga den utvilsomt er stor, samt ei gruppe som ikkje har vert så stor fan av BF tidlegare. Dei som allereie er stor fan av BF serien treng ein ikkje å streve så hardt for å nå fram til, då ein allereie veit at dei sannsynlegvis uansett vil kjøpe spelet.

 

Det eg sjølv er mest usikker på er helikopter styringa, om den er lik som den i BC2 blir eg utruleg skuffa. Gi meg Project Reality / BF2 sin sånn ca så er eg nøgd!

Lenke til kommentar

Jeg fikk en hyggelig e-post fra EA! :dribble:

 

Du er blant våre mest verdsatte og betrodde Battlefield-spillere, og vi er glade for å kunne invitere deg til å delta i Battlefield 3 Alpha-testingen. Alle instruksjoner du trenger for å delta er oppgitt nedenfor.

 

Vi inviterer akkurat deg fordi vi tror du har stor interesse for Battlefield-serien, og fordi vi tror du forstår de tekniske problemene som kan oppstå såpass tidlig i et spills utvikling.

 

Takk EA! Nå skal det drepes :ph34r:

Lenke til kommentar

Heh, bedde om å overføre dei spela eg hadde til min nye EA konto. Sa kun dei eg faktisk hadde, men allikavel fekk eg overført samtlege :p Inkluderer også BC1 Gold Edition til Xbox 360, eg har ikkje Xbox... ;p

 

Edit: På spørsmål om kor mangen som kom inn i alpha:

 

"I would like to inform you that the 1 million selected franchise veterans and EA employees will be invited to join the BF-3 trial. the invitation has been already sent to the players so if you received it only then you would be able to access it."

Endret av gholie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...