Gå til innhold

OL2010:23-26/2 Skiskyting, stafett


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synd at det gikk som det gikk i dag ja.. :hm:

Syns vel at Rogstad får litt vel mye ufortjent ris her...

Med tanke på sesongoppladningen med sjukdom og manglende trening i den perioden syns jeg hun presterte optimalt av hva hun har kapasitet til per nå, og det er nok litt svakere langrennsform enn de aller beste.

Den eneste som hadde en helt optimal etappe var Flatland, ellers hadde de tre andre sine småfeil, med Eikelands geværrot, Rogstad var god på standplass men manglet det lille ekstra i sporet, og til og med Berger måtte til med ekstraskudd.

 

Syns dette var en flott 4 plass til jentene, og opp i mot optimalt av hva de faktisk er kapable til akkurat nå.

Lenke til kommentar

Om man bryter det ned i etappetider ser vi at Rogstad og Eikeland hadde så godt som identiske tider. Rogstad tapte i sporet men henta det inn igjen på standplass, men Eikeland rota på standplass. Flatland hadde dagens beste etappetid, med Berger som 3 beste. Sånn sett kan man si at dersom Eikeland ikke hadde brukt 4 ekstraskudd og rota med børsa, eller Berger ikke hadde brukt sine 2 ekstraskudd hadde vi kunnet vært "der oppe" like mye som om Rogstad hadde gått fortere. Rogstad hadde 8 beste tid på sin etappe, Foran Marie Dorin, 5 sek bak Nilsson og 9 bak Beck. Alle på 3 etappe.

Skiskyting er en idrett som består av både ski og skyting, og begge på mestres like godt. Hvor man taper tid er uinteressant.

I denne stafetten var det kun Russland som hadde 4 like gode utøvere, og derfor vant de. Dette var en laginnsats hvor de "vant" 4 plassen. 2 av de var litt bedre enn de to andre...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...