Gå til innhold

beste kamera til konsert?


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er ganske ofte på konsert og festivaler, og hver gang irriterer jeg meg over for liten zoom og videokvalitet (og lydkvalitet på video!!) er for dårlig. Jeg leter altså etter et kamera som har en god optisk zoom, bra video opptak og selvfølgelig god bildekvalitet. I tillegg til det er batterikapasiteten også ganske viktig når jeg er på ferie, og jeg syns det har vært spesielt greit å bruke AA-batterier på festival. Dette er ikke et must, så lenge et evt. oppladbart batteri er veldig bra. Gjerne også et som tar gode bilder med høy ISO, i og med at noen ganger kan vi ikke bruke blits på konsert.

Akkurat nå har jeg altså Canon A560 (skulle ønske jeg kunne tatt mitt EOS 500D med inn på konserter), og det har blitt gammelt og ganske så slitt.

Pris kan ligge mellom 1500-3500 og jeg har blitt veldig glad i Canon :)

Ellers er bruken mest festbilder og andre steder en ikke tar med speilrefleks.

 

Er det noen som har erfaring med Canon SX 120IS? Eneste minuset jeg har sett til nå er at oppstartstiden er veldig lang.

 

Er det flere ting jeg må legge vekt på til denne bruken?

 

Hvis noen vet om noen nye kameraer som kommer før mai kan jeg vente til den tid.

Tusen takk for svar

Endret av kristiss
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Canon PowerShot S90 har jo veldig lyssterk optikk og tydeligvis ålreite egenskaper på halvhøy ISO til kompaktkamera å være. Kanskje ikke nok tele, men det skal veldig mye til for å få i både pose og sekk når det gjelder kompaktkamera. PowerShot S90 er kanskje det nærmeste.

 

Videodelen er nok ikke allverden, men bildekvaliteten er nok grei. Lyden blir aldri bra med slike mikrofoner man finner i disse kameraene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...