Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

firefox lagrer ikke filer. hjelp!


Anbefalte innlegg

hei, har noen problemer med firefox for tiden. prøver å laste ned filer (bilder, avi, html, the works) uten at det blir lagret på pcen min, selv om jeg får beskjed om at filen er lastet ned. funker i explorer, men vil helst ikke bruke den elskede nettleseren der...

 

begynte for noen uker siden. fikk mld om at filer var lastet ned og lå vanl meldig var i downloads. men om jeg skulle klikke på snarveien i downloads funket ikke snarveien og filen som lå i den designerte nedlastningsmappen var på str 0. ikke bra. etter å ha troobleshoota og sokt litt på nett, har jeg slettet historie, cookies, installert 6 versjonen, endret nedlastningsmappe ++. men nå finner jeg ikke den nedlastede filen i det hele tatt i mappestrukturen min. dvs, om jeg søker, så finner jeg en snarvei som ikke funker med addresse c:\brukere\isergodt\AppData\roaming\microsoft\windows\ under siste elementer.

 

vet ikke om dette er relatert, men i ca like lang tid, har ikke enter-knappen min funket i addressefeltet når jeg har skrevet inn en addresse og trykke enter for å aktivere. må bruke pilen. men enter-knappen funker ellers i browseren.

 

om noen har noe innspill eller vet hva dette dreier seg (firefox eller noe annet som påvirker dette) om og hva jeg kan gjøre for å forbedre dette, hadde jeg satt stor pris på om dere dropper en linje eller to.

 

i mellomtiden skal jeg kose meg med explorer. elsk!11!!11.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...