Gå til innhold

Arsenal: Optimismetråden - Tråden for positive tanker


Xanman

Anbefalte innlegg

Etter gårsdagens grusomme nederlag, har det vært mye klaging og depresjon på dette forumet, forståelig nok. Frustrasjonstråden har vært flittig brukt, så så tenkte jeg det var på tide med litt optimisme på dette forumet.

 

For det første, vi har en helt utrolig sterk stall! Faktisk er stallen god nok til at vi kan stille med to brukbare lag:

 

Almunia

Sagna - Gallas - Vermaelen - Clichy

Fàbregas - Song - Diaby

Nasri - van Persie - Arshavin

 

Fabianski

Eboue - Campbell - Silvestre - Gibbs

Ramsey - Denilson - Rosicky

Bendtner - Eduardo - Vela

 

I tillegg til disse, har vi noen helt enorme talenter i bakhånd, hvis potensiale kan eksplodere når som helst.

 

Szczesny

Eastmond - Bartley - Nordtveit - Traore

Ramsey - Coquelin - Thomas

Merida - Watt - Wilshere

 

For ikke å glemme de enda yngre Benik Afobe og Luke Freeman som bøtter inn mål for juniorlaget vårt. Der har vi et spisspar for fremtiden!

 

Vi har en ung stall, som bare vil bli bedre og bedre. Vi er nemlig så heldige at vi har verdens beste manager, når det kommer til å avle opp talenter. Og ikke nok med det, han har også klart å gjøre Arsenal til en av de rikeste klubbene i verden! Arsène Wenger har enda noen år igjen som manager, og de som setter hans stilling i tvil kan umulig vite hvor viktig han er for klubben.

 

Keeperplassen er en posisjon vi sliter i for tiden, og mange etterlyser en autoritær og matchvinnende keeper. Faktisk har vi allerede tre av disse i klubben! Wenger må snart innse at Almunia ikke er god nok, og gi Fabianski sjansen. Fabianski har ikke fått sjansen ofte, men når han har han stort sett imponert. Hvis vi gir han noen kamper på rad til å komme i form, er jeg sikker på at han kan bli en virkelig stjernekeeper.

 

Dessuten har vi Mannone og Szczesny i bakhånd. Italieneren har allerede vist sitt talent, og Szczesny herjer i Brentford, til tross for at han bare er 19 år gammel. Han forlenget nettopp lånet sitt med klubben, etter å ha sluppet inn bare 6 mål på 9 kamper, noe som inkluderer 3 clean sheets og en rekke matchvinnende redninger. Han har allerede debutert for Polens landslag, og Wenger er full av lovord:

 

"I really believe in him that he will one day be Arsenal's No 1," he said.

 

"He has all the qualities you want from a goalkeeper. That means a good basic confidence level, he is very brave, fantastic size, very agile and his speed in his reflexes is absolutely unbelievable.

 

"When you think it is a goal, with him it is still no goal. He makes unbelievable saves. We are great believers that he will be an outstanding goalkeeper."

 

Mange gamle Brentford-supportere sier at han er den beste keeperen de noen sinne har hatt i klubben, og jeg håper og tror at han kan bli stor i Arsenal-drakten.

 

Mange etterlyser også vinnervilje i dagens Arsenal-stall. Det mener jeg at vi allerede har. Spillerne våre går ofte ut i media, og skryter av lagets moral og vilje til å ta gullet. Det gjør også Wenger. Vi var litt naive mot United, men vi tok oss opp og jobbet beinhardt den siste halvtimen. Bare se hvordan Vermaenen jobbet. Der har vi virkelig en legende in the making. Gallas, Song, Cesc, Bendtner og van Persie er andre spillere som helt klart vil vinne noe denne sesongen.

 

Vi har hatt et svært tøft kampprogram i det siste, og nå venter Chelsea og Liverpool. Jeg mener at vi har en veldig god sjanse til å ta minst 4 poeng i disse kampene. Forrige gang vi møtte Chelsea var de uslåelige. Formen deres var helt utenomjordisk, og ingen trodde at de noen sinne ville tape. Men det gjorde de. De har vist at de også er ustabile, og etter skuffelsen på Old Trafford er spillerne sultne etter å forbedre inntrykket blant fansen. Liverpool slo vi på bortebane, og vi skal slå dem på hjemmebane også!

 

Etter disse to kampene blir kampprogrammet mye lettere.

 

Sunderland H

Stoke City B

Burnley H

Hull City B

West Ham United H

Birmingham City B

Wolverhampton Wanderers H

Tottenham Hotspur B

Wigan Athletic B

Manchester City H

Blackburn Rovers B

Fulham H

 

 

Vi har utvilsomt muligheten til å vinne alle disse kampene. Tottenham og City er de eneste virkelige utfordringene, men jeg tror vi kan klare begge. Vi begynner å få tilbake skadede spillere, og været blir bedre, noe som passer både spillet og spillertypene våre svært godt.

 

Ser vi derimot på Uniteds neste kamper:

 

 

Portsmouth H

Aston Villa B

Everton B

West Ham H

Wolves B

Fulham H

Liverpool H

Bolton B

Chelsea H

Blackburn B

Man City B

Tottenham H

Sunderland B

Stoke City H

 

 

Og Chelsea sine:

 

 

Hull City B

Arsenal H

Everton B

Wolverhampton B

Manchester City H

Portsmouth B

West Ham H

Blackburn B

Aston Villa H

Manchester United B

Bolton H

Tottenham B

Stoke H

Liverpool B

Wigan H

 

 

Så ser vi at de har et mye vanskeligere program foran seg.

 

Dessuten må vi ikke glemme at vi fortsatt er med i Champions League! Vi har prestert meget bra i denne turneringen de siste årene, og vår spillestil har vist seg å passe perfekt mot andre europeiske lag.

 

I forkant av sesongen, var det ingen som trodde vi kom til å gjøre det bra. Mange tippet oss til og med utenfor topp 4! To av våre største stjerner, i form av Kolo Toure og Emmanuel Adebayor var borte, og alt Wenger kjøpte inn var en liten belger som ALDRI kom til å klare seg i PL. Han har vist seg å være sesongens kjøp, og vi er ligaens mestscorende lag, og sterke gullkandidater i både PL og CL.

 

TENK POSITIVT, FOLKENS!

Endret av GoreGalore
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal ikke spre negativitet i denne tråden, så jeg får vel ta det punktet jeg er enig i, og det er kampprogrammet i PL etter vi er ferdige med Pool. Det er utvilsomt enklere enn både United og Chelsea sitt, og laget vårt har tross alt vært gode mot svakere motstand (med noen unntak). Vil dog si at Birmingham borte blir like vanskelig som Spurs og City. McLeish har gjort en strålende jobb med laget, som har vel noe rundt 11 kamper uten tap. Dessuten er de sterke på St. Andrews. Og så har vi Stoke da, men de burde vi virkelig slå med Vermaelen og et ordentlig angrep. Også en mulig kamp for godeste Sulzeer.

Lenke til kommentar

Interessant tråd, men synes at det er litt merkelig å lese at det har vært savnet positive innlegg om Arsenal? Synes at vi har prøvd å være positive, men det blir slått ned av andre motsupportere så fort vi ser noe positivt ved noe.

 

Men ellers en spennende tråd :) Er spent åssen det vil bli i etterhvert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...