Gå til innhold

ASUS X77JA 17.3" gunstig pris, gode specs


Tronuk

Anbefalte innlegg

Har da fått min ASUS X77JA , og kan med engang si at dette er en knallgod PC. Brukte veldig kort tid på å konfigurere windows, og når jeg var ferdig var PC'en klar til bruk.

 

PC'ens design er bare helt uslåelig. 'Smoothe' kanter og behagelig tastatur, samt en knakende god skjerm.

 

Har prøvd noen spill på den, og så langt er jeg blåst over ende. Den kjører både WoW og COD:MW2 på ultra grafikk med full oppløsning. Nå vet jeg at disse ikke er de mest krevende spillene, men jeg prøvde også grafikktunge Crysis, hvor jeg på Medium/high fikk en FPS på 26-32, noe som er fabelaktig for en PC til 8000.

 

Jeg er glad jeg var rask å bestemme meg, fordi det ser nå ut til at de går fort som svinn.

 

Konklusjon: PC'en passer perfekt for meg med skilte foreldre, kan ta med en PC med høy ytelse uten problemer (PC'en er veldig lett og lavt støynivå). Kunne ikke bedt om en mer perfekt PC for mine krav. :D

Kunne ikke sagt det bedre selv! Hadde egentlig ikke budsjett til n,men angrer ikke ett sekund..og en ting til: KJØP SSD!!! og drit i prisen..SSd får en 10 år gammel pc til å føles Rask.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Sjelden en laptop får en høyere score i 3dmark06 enn det selve laptopen koster :)

 

LOL!

 

Sant, aldri tenkt over det. Tror nok Acer 5738G med HD4650 klarer høyere 3dmark06 score enn prisen (4995,- om man handler på de rimeligste plassene), men ellers er det nok sjeldent. F.eks den nye Asus G73JH med ATI HD5870 er langt unna å oppnå dette med ca 12000 3dmark06 på stock, prisen på denne her til lands blir vel rundt 16-17000 tipper jeg.

 

Så ja, bra 3dmark per krone score.

Lenke til kommentar

GTX 380M er bare en rebrand og shrink til 40nm produksjon og vil ikke yte så bra som HD5870.

 

Med HD5xxx serien virker det som om spillytelsen er bedre enn 3dmark score.

 

Ref notebookcheck.net sin HD5650 test der Nvidia 250GT får mer 3dmark poeng, men HD5650 slår 250GT i spillytelse. Så tror tidene har snudd seg angående reell ytelse vs syntetisk testprogramytelse.

 

According to our test the ATI Mobility Radeon HD 5650 can be about classified at the level of the GTS 250M from Nvidia, maybe even above it. While the 3DMark benchmark tests still claim the opposite, it can convince in many games in practice. In many of them the GTS 250M is outperformed

 

Spiller ikke så mye utenom wow, og har ikke fått installert spill enda. ;)

Endret av OC-Freak
Lenke til kommentar
Da har jeg publisert en test av min Asus X77JA på NBR, kunne så klart postet den her også, men NBR er mer "spesialisert" forum for laptop brukere, og jeg vil tro de fleste av oss er kapable nok til å lese litt dårlig skrevet engelsk!

 

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=457517

 

Inneholder også GPU overklokkingstester.

 

Hva slags ATI Catalyst driver er det egentlig pr. default på denne maskinen? Finner ikke driverversjonen i Catalyst Control Center. Har du (eller noen andre) prøvd å installere nyeste Catalyst driveren?

 

Jeg har spilt Dragon Age: Origins litt nå, og får stadige heng og kræsjer. Monitoren blir helt svart og jeg må gjøre en hard reboot for å komme ut av knipa.

Lenke til kommentar
6.68 (basert på desember versjonen av catalyst) er driveren som følger med og har ikke funnet noen oppdateringer som støtter HD 5730 kortet enda.

 

Skal installere dragons age og teste i morgen, kan være verdt å oppdatere spillet også.

 

Ok. 10.1 er den siste versjonen, er det ikke?

 

Har oppdatert spillet med nyeste patch (1.02a), men det hjalp ikke. Har sett på flere diverse forum at flere med ATI grafikkort har problemer med black screen og heng i nevnte spill.

 

Blir spennende å se om du opplever det samme problemet.

Lenke til kommentar

Har brukt denne laptopen gjennom hele helga nå, og er storfornøyd! Stille, kjempegod skjerm, tar Heroes of Newerth, TF2 og Modern Warfare på maks grafikk flytende! Tastaturet er også bra. Eneste minuset er en slags lav høyfrekvent viftelyd en plass fra pcen, usikker på hvorfor jeg får det.

Lenke til kommentar
Tror faktisk jeg fant ut hva det var etter litt googling, lyden var markant fra høyre siden... viste seg faktisk å være musa. Når jeg trekker ut USB kontakten går den irriterende høyfrekvente lyden vekk. Logitech MX518. Hvem skulle trodd det? :p

 

Hmm. Bruker den samme musa, men ingen piping herfra.

 

Edit: Hehe, litt snodig å lese den samme setningen en gang til...

Endret av cockpit
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...