Gå til innhold

Hvordan MW2 hadde blitt mye, mye bedre.


Anbefalte innlegg

Dette spillet har ført mye moro med seg, men sånn som det er nå er det ofte jeg rett og slett ikke greier å ha det gøy når jeg spiller det, fordi det er så altfor mange irritasjonsmomenter og ting å bli forbannet over. Jeg greier sjelden å spille mer enn et par-tre matcher før jeg ikke orker mer og må ha pause, og jeg mener at kun ved å fjerne noen få ting kunne spillet blitt så mye, mye bedre.

 

- Fjern noobtube. Med vanlige våpen må man sikte inn nøyaktig på den som skal skytes, ofte tap'e på kontrolleren for å hindre mye rekyl osv, med noobtube kreves det tilnærmet null ferdigheter. Det finnes ikke noe mer irriterende enn å bli drept av en noobtuber som har lagt altfor lite innsats i å få drapet.

 

- Gjør om One Man army til kun ett bytte pr. liv. Dette er egentlig en relativt uskyldig perk, men den kan bli utnyttet og misbrukt ekstremt. Om noobtube fjernes vil den ikke bli misbrukt like mye, men jeg mener fortsatt at dette bør gjøres.

 

- Fjern Commando-, Marathon-, og Lightweight-perksa. Disse har fjernet mye av skytespill-følelsen fra spillet, der det gjelder å være god med gevær, og gjort det om til et slags supermann-spill der det er om og gjøre å mikse sammen sin egen kar med egne superpowers. Jeg mener at perks skal være små fordeler som skal hjelpe deg i forskjellige situasjoner i kamp - som feks. at man lader raskere, har mindre sikte, sikter inn raskere osv - ikke bonuser som endrer hele spillestilen og som skaper gigantiske forskjeller mellom de forskjellige spillerne.

 

- Fiks på knivsystemet. Sånn som det er nå er det bare å trykke på en knapp, og om fienden er innenfor riktig radius (som forøvrig er altfor stor) og er synlig på skjermen din (dvs. ikke bak deg), skjer resten automatisk. Fienden har ingen sjanse.

 

- Spawning-systemet. Greit nok at de holder meg borte fra fienden (noe de ikke alltid gjør), men midt under en Harrier? Oppi en granat? I skytelinjen til en Sentry Gun?

 

Jeg kunne sikkert skrevet mer.

Jeg kan med 99 prosents sikkerhet si at det ikke vil skje noe som helst på disse områdene her, men jeg trenger å få utløp for litt frustrasjon og se om det er andre som mener det samme.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det fins mye annet og, men er enig i også det meste av det du skriver.

 

F.eks; Hvorfor skal man ikke kunne få one-shots med sniper? Hender jeg må bruke 3 skudd, og det er jo latterlig -.-

 

Heartbeat og thermal er også som små hacker som du kan skaffe deg. Eller det var nå er det vanlig, og det er helt forferdelig --,

Endret av JT_NIKO
Lenke til kommentar

Som vanlig blir det meste av perks/våpen eller killstreaks ramset opp som irritasjonsmomenter i slike tråder, som forøvrig er diskutert opp og i mente i andre tråder.

 

Lær deg og kontre disse irritasjonsmomentene eller rett og slett finn deg noe annet å holde på med.

 

Med en gang du sier at "noobtube" ikke krever skill og du bare kan sikte i en hvilken som helst retning og bare trykke av så mister du også all sympati. Den har sine fordeler og bakdeler som alt annet i spillet og er enkel å kontre hvis nødvendig.

Lenke til kommentar
Nei, den er ikke veldig enkel å countre. Jeg ser jo muligheter: Ligge bak en mur med nedoverbakke bak, eller veldig close range.

En noobtuber går ikke i close range, og det er serdeles få steder hvor man kan ligge bak en mur med nedoverbakke bak seg (vet om en, A på Underpass).

 

Hvis det er eneste muligheten du kommer på så skjønner jeg at du ikke er veldig god på å forsvare deg mot noobtube nei.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...