Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Prøve Analsex med kjæresten


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Å gå på do først er absolutt viktig. Jeg vil faktisk anbefale klyster eller avføringsmiddel, da det spesielt for jenta er flaut om det blir dritt på kuken.

Kondom kan være en fordel, rett og slett for at det ikke skal være vondt.

Analsex krever glidemiddel.

I tillegg er oppvarming viktig, så du får ringmuskelen til å slappe av.

Å sprute i rumpa på en jente er ikke farlig, men dersom jenta ikke er på p-piller, eller annen prevensjon, er det faktisk mulig at det renner inn i skjeden og forårsaker graviditet.

 

Litt mer off topic, for å ha analsex er det viktig at man stoler på hverandre.

Lenke til kommentar
Å gå på do først er absolutt viktig. Jeg vil faktisk anbefale klyster eller avføringsmiddel, da det spesielt for jenta er flaut om det blir dritt på kuken. Kondom kan være en fordel, rett og slett for at det ikke skal være vondt. Analsex krever glidemiddel. I tillegg er oppvarming viktig, så du får ringmuskelen til å slappe av. Å sprute i rumpa på en jente er ikke farlig, men dersom jenta ikke er på p-piller, eller annen prevensjon, er det faktisk mulig at det renner inn i skjeden og forårsaker graviditet. Litt mer off topic, for å ha analsex er det viktig at man stoler på hverandre.

 

Vi har vært sammen i 3 år:) så det går nok bra ser du. Takk for litt info.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar
Hvis du har planer om å peise på uten kondom, kan du belage deg på en solid dose urinveisinfeksjon. Dritt på kølla, eventuelt i fitta er no-no.

Glidekrem med tranebærsmak fikser den biffen da :D

 

Men som han sier _ IKKE DOBBEL DIPP_ Det er du som får smellen når dama di får urinveisinfeksjon (eller du og for den saks skyld.) men tror kvinner er mer sårbare en menn.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...