Gå til innhold

Test: Cooler Master Hyper TX3


Anbefalte innlegg

Har nettopp kjøpt denne, og kan absolutt anbefales. Den kjøler 10-15 grader bedre enn stock-kjøleren fra AMD, og bråker betydelig mindre (RPM ~ 1500).

Når den koster like mye som fraktprisen hos enkelte butikker er dette absolutt et produkt som kan bytte ut stock kjøler.

 

Kan i tillegg nevne at den kan festes i "alle" retningen med AMD-anordningen, noe få kjølere kan. Dette burde nevnes som et pluss. Er utrolig enkel å montere.

 

Edit:

Jeg har en AM3 x3 720 prosessor i et gammelt Chieftec kabinett på et Asus M4A79 Deluxe hovedkort. Prosessoren er klokket ca 20% i tillegg.

Endret av pro_odeh
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva er forresten sado-kjøler? Ble referert til Sado-Noctua tidligere i tråden.

Skjønner ikke hva som menes med begrepet. Etter at jeg googlet så fant jeg ut at også andre kjølere omtales som Sado og eller S&M.

 

Det betyr vel bare at noe er "voldsomt", "brutalt" eller "vilt".

"Den kjøleren er brutal" :shrug:

Lenke til kommentar

Har også denne kjøleren sammen med en Intel i5 750 prosessor, Antec Ninde Hundred Two kabinett og et Asus P7P55 Pro hovedkort. Kan som flere tidligere har nevnt at denne kjøleren holder i lange baner for normalt og varierende bruk. Er langt i fra den beste kjøleren på markedet, men holder prosessoren godt under 60 grader under kontinuerlig tungt bruk.

 

Noe som irriterte meg spesielt ved monteringen var festeanordningen til vifta, da den var veldig upraktisk, så festet vifta på en litt annen måte, men sitter like godt.

 

Men alt i alt en god prosessor til en relativt god pris :new_woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...