Gå til innhold

Enkleste måten å dele bilder via internett er?


Anbefalte innlegg

Ofte når vi er avgårde på aktiviteter med andre familier, får jeg forespørsel om jeg kan sende bildene jeg tok på turen. Pleier ofte å legge de i en zip-fil på serveren min, men det er ikke alle som er såpass "oppegående" at de klarer å bruke f.eks WinRAR.

 

Finnes det en enkel måte å laste opp bilder på nettet ( helst fotogalleri alla flickr med mulighet for passord på "mappene") og gjøre det slik at man kan laste ned alle bildene uten å måtte laste ned ett og ett?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kan man enkelt laste ned alle bildene i en kategori? Det er det som er litt viktig. At det er veldig enkelt for andre å laste ned bildene.

Synes det går raskt å laste opp bilder der jeg, jeg laster ned noen fra familie jeg har tillatelse fra også. Man merker mange bilder samtidig ja, så laster man inn. Hvis du gir ditt Flickr-navn/passord til noen, kan de jo laste inn på din konto, men greiest er det vel at dere har egen konto hver enkelt.

RandiA

Lenke til kommentar

Dersom PC pleier å stå på fungerer Opera 10 med Unite ypperlig til å dele bilder eller filer, du kopierer bildene til delemappen og sender bare en link og passord på mail til de som skal ha dem. De kan så bruke nettleseren sin, se på bildene og velge hvilke bilder de vil laste ned i original størrelse.

Dersom det er snakk om mange bilder bør man likevel pakke dem med zip slik at de slipper å laste ned bilde etter bilde.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
smugmug.com

 

Der kan du ordne album med passord og du kan la de laste ned full størrelse eller den størrelsen du ønsker. Jeg foretrekker smugmug og zenfolio framfor flickr-shit.

Han var visst før meg gitt.

 

Smugmug er nok hva du er ute etter :)

 

Ganske pent layout der også

 

Den enkleste måten jeg bruker er bare å velge "send som e-post" i Outlook og velge komprimeringen og sende. Men da får man jo ikke mapper og slikt da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...