Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Date, men settinga er klein og jeg trenger noen tips


Gjest Guest_gjest_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_gjest_*

Har tenkt å be ut ei dame på date som kompisen min har introdusert meg til. Tenkte å dra på kafe. Veit ikke om hu liker meg, men det finner jeg nok ut av før eller siden. Det bekymrer meg ikke. Men teit som han er så har han "gjort det klart" at han skal spleise oss og sagt det til hu også. Han mener godt altså, men likevel. Har truffet henne et par ganger før og syns hu er søt og alt det der, men er redd litt av spenninga er borte når alt er så obvious og litt kleint? Veit ikke helt hvordan jeg skal gå frem. Hu har sagt til kompisen min at hu syns jeg er søt, så det må vel være litt håp igjen tenker jeg.

 

Så til problemet mitt. Jeg har en lei tendens til å gå inn i intervju-modus når jeg snakker med jenter jeg liker. Kan snakke for meg og er ikke flau og sånn, men trenger likevel tips til å unngå det? Så havner jeg også veldig ofte i vennefella uten at jeg helt veit hvorfor. Trenger litt råd her. Leste noe om å berøre dama i en annen tråd her, hvordan skal man gå frem uten at det blir creepy?

 

Poster som gjest i tilfelle hu har profil her inne. Takk for svar! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo be henne med på noe mer interessant, så det blir mer enn snakking? Tenker, siden du fort blir "intervjuete". Spør om hun vil bli med på skøyter eller noe i den dur? Eller noe annet der dere ler og har det gøy. Hvis du får henne i godt humør er det ikke langt igjen, og da blir jo den kleine stemningen borte.

Lenke til kommentar

Du kan f.eks starte med å trekke frem den litt kleine settingen, og at du har vært litt bekymret for hvordan det ville bli. Her gjelder det å si ting med "et glimt i øyet". Forhåpentligvis er hun enig, og så kan dere spøke det litt bort. Her gjelder det å improvisere, og hva som fungerer kommer an på hvilken person du er. Hvis man klarer å jage bort elefanten i rommet blir det litt lettere stemning :)

 

Istedenfor å spørre kjipe spørsmål som "hva driver du med?" kan du f.eks spørre "hvis du fikk reise hvor som helst, hvilken plass ville du reist til?", "hva er det aller første du husker fra barndommen?" eller noe sånt... det er ikke så farlig hva man spør om, så lenge det er noe nytt som hun ikke har svart på tusen ganger før. Hvis det finnes spor av kjemi mellom dere kan et slikt spørsmål lede til en fin samtale om hvor dere har vært, de fineste plassene, drømmesteder osv. Her er det bare å følge samtalen.

Lenke til kommentar

For samtaleemner:

 

Spør om utdanningen hennes og hvilke fag hun har tatt. Mennesker er seg selv like og sjansen for at hun interesserer seg for noe du også interesserer deg for er større enn du tror. Spør om drømmene hennes og relatér til dem. Fortell om dine ambisjoner. Og disse tre elementene skal du veve sammen, og hva får du? Et nydelig teppe kalt "engasjerende samtale".

 

Hvis du er kongruent med det, noe jeg er, kan du prøve deg på noen av disse:

 

- Er du straight?

- Hater du menn?

- Du er bare ute etter vennskap?

- Liker du god mat?

- Har du svenske aner? Du er jo blond...

- Tror du det er forskjell mellom kunst og mote? (Tricky denne her)

- Hva tenker du om kommunisme/amerikanisme? (Denne er også tricky og går i mot mye mange vil lære deg. Hint: Poenget er ikke politikk.)

 

De tre første er mitt brød og smør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...