Gå til innhold

[Løst]Ladeproblemer Dell etter oppgradering win7


Anbefalte innlegg

Hjalp en kompis som har en Dell bærbar ca 1 år gammel. Orginalt er det windows vista premium på den men han ønsket seg windows 7.

 

Så jeg innstallerte windows 7 på den , oppgraderte den ikke men formaterte ved hjelp av win 7 programmet, da jeg alltid har praktisert at windows på windows som oftest ikke går bra.

 

Etter denne oppgraderingen virker alt okey, den lader når windows er startet, men han sier at når han avslutter windows og setter i ladekabelen så lades ikke batteriet, lys for tilkoblet strøm lyser men batteriet tar ikke imot lading.

 

Er det noen som vet hva som er galt? Ladingen virket når vista var innstallert.

Endret av eivind04
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tilleggsinformasjon

 

Dette er en Dell inspiron 1545

 

i vindows står det at lader er tilkoblet men lader ikke

 

i bios står det unknown ac chargeer, no charging

 

Har vært på nettet og der ble jeg anbefalt å oppdatere bios men det lar seg desverre ikke gjøre fordi da må jkeg ha en batterikapasitet på minimum 10 %

Lenke til kommentar

Problemet skal ikke ligge i Windows om PCen ikke kan ladde når f.eks. PCen er slått av, eller før den starter Windows. Om den ikke kan det, er det ikke Windows, om den kan det så er det Windows (7)

 

pctil5000: De eneste PCene som ikke kan kjøre Windows er vel gamle Macer som bruker PowerPC-CPUer...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Problemet er løst.

 

Jeg fikk låne meg en 90 watts lader og koblet den i , da ladet den og den ble registrert som 90W lader i bios oppsettet. Deretter satt jeg i den orginale 65W laderen og da virket den også, gikk inn i bios og den var gjenkjent som 65W lader. Hva det hele kommer av vet jeg ikke, løsningen fikk jeg på en internasjonal side. Det har vært flere Dell serier med samme problem , noen har skiftet strømforsyning utenat dette virket, noen batterier, og en som skrev at han hadde lånt en 90 W lader og deretter koblet inn sin 65W og da virket det som ble løsningen for meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...