Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Møtte jente på internett som jeg har begynt å like :)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nå har jeg lest hele tråden i kveld, og jeg ser ingenting som tyder på at hun mente å være slem.

 

Geir :)

Hun oppgir feil navn, feil facebook, ikke møter opp, ikke svarer. Noe slemt?

Les igjen:

 

...jeg ser ingenting som tyder på at hun mente å være slem. At det er lett å være tøff på internett er dette forumet levende bevis på. Vi har mange brukere her som ikke er i nærheten av å være den de er i det virkelge liv.

 

Det er ingenting i det vi har fått høre som tilsier at hun gjorde dette for å være slem. Tvert imot. Hun gjorde dette for å få kontakt med en hyggelig gutt, og det oppnådde hun. Hun klarte bare ikke å gi seg mens leken var god. Bordet fanger, i dette spillet som i så mange andre.

 

Så sitter hun der da og har avtalt å møte en fyr som tror hun er en annen enn den hun er. For henne er ikke dette en lek på internett, det er ikke bare å være tøff i trynet og si det som det er. Så hun begynner med hvite løgner, kanskje som sagt med bedrevitende venninner som forteller hvordan hun skal sno seg ut av det, akkurat som mange her har fortalt trådstarter hva han skal gjøre...

 

Geir :)

Lenke til kommentar
De 12 vennene hun hadde på face var også fake facebook profiler.

 

Det stemmer ikke, det var nemlig et par av disse som ledet tilbake til "Linn" siden de var venner med "Linn" i tillegg til "Henriette".

 

---

 

Men så over til at jeg skulle komme med den store åpenbaringen nå.

 

Jeg har prøvd å oppnå kontakt med "Linn", men har ikke klart det annet enn via Facebook. Detektivarbeidet mitt er fortsatt i full fart. Jeg rekker ikke å skrive det fyldige referatet jeg hadde tenkt til nå, men jeg kan fylle inn noen ekstra punkter.

 

1. Jeg er uenig med mellers. Jeg har hele tiden prøvd å fortelle han at jenta kanskje liker han og bare er sjenert, men han vil ikke tro på det.

1a. Jeg har fortsatt tro på at hun var på møtestedet.

2. De bildene mellers påstår er stygge virker som de er litt gamle, mens hun er 12-13. Er et par nyere bilder, men der ser du ikke så godt, og jeg er til og med usikker på hvem av dem det er.

3. Jeg har flere venner (søstern til en halvfjern venn ++) på facebook som er venn med denne "Linn". Jeg skal prøve å få nærmere kontakt med disse.

4. "Linn" har også løyet om fødselsdato

5. Jeg vet hva moren heter og hva hun har i inntekt (takket være Arbeiderpartiet)

6. Jeg prøver å komme kontakt med henne via telefon og facebook

6a. Jeg har en god plan på hvordan jeg kan få ut sannheten av henne.

6b. Jeg trodde jeg skulle få kontakt med henne i løpet av dagen.

6c. Mellers har fått lagt henne til via fake-Facebook.

7. Jeg er trøtt (glemt noe) og har ting jeg ikke vil gå ut med enda!

 

Historien er ikke slutt!

Endret av JanFr
Lenke til kommentar

Tja, venter egentlig bare på å se om noen poster noe som er fy. Sist måtte jeg lese gjennom 56 sider på en gang, det har jeg ikke lyst til å gjøre igjen, så jeg stikker innom litt oftere.

 

Først og fremst synes jeg det var en søt historie med en trist slutt. Har vært med på sånne historier selv, bortsett fra at det var for 35 år siden og vi ikke hadde internett til å hjelpe/ødelegge for oss. Da måtte vi bruke jungeltelegrafen, og du kan tenke deg hvordan ting ble forvansket på veien fra sender til mottager...

 

Geir :)

Lenke til kommentar
1. Jeg er uenig med mellers. Jeg har hele tiden prøvd å fortelle han at jenta kanskje liker han og bare er sjenert, men han vil ikke tro på det.

Egentlig er det antagelig ikke mer spennende enn det. Men det går sikkert an å få litt mer suppe ute av denne spikeren...

 

Geir :)

 

Ok.. JanFr.. Du liker virkelig å snoke i andre sine private saker.. Din.. Din. Dektetiv.. :ph34r:

Egentlig tipper jeg at han liker å være i sentrum for alles oppmeksomhet et par dager. Ikke at det er noe galt i det.

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...