Gå til innhold

Viakt266A!?


Lorinser

Anbefalte innlegg

Jeg har tenkt å kjøpe en Athlon XP 1500+ /1600+ (1880+ er litt for dyr nå..!)

Har forstått at "viakt266A" er et veldig bra chipset å ha på hk'et.

 

Men, er det noen som vet hvor kjappe prosessorer f.eks. "Asus A7V266-E Hovedkort for Socket A DDR

- VIAKT266A, ATA/100, lyd, ATX, Raid", støtter?

 

Dette er det eneste hk'et Komplett Data har av den typen, pr.dags dato. Er det andre hk med dette chipsettet som er bedre?

 

Ellers tar jeg gjerne imot tips og råd ang løsningsvalg ved kjøp av ny pc med Athlon XP cpu!

:smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det hovedkortet støtter garantert Athlon XP 1800+ hvis du lurte på det. Har lyst til å kjøpe meg ABit KR7-RAID (Via KT266a) selv.. plusse en Athlon XP 1600+ (1,4Ghz) Har ikke lyst på det Asus kortet ass.. hehe.. vil ha ABit's supre overklokkingsmuligheter og billige priser.. Så er det bare det at det ABit kortet selger ingen web-sjapper enda -så vidt jeg vet. Har også veldig lyst på et nForce kort i steden. Men da må jeg vente en stund til. Tror det kommer i slutten av måneden eller i neste måned... hmm.. det er litt kjedelig.

Lenke til kommentar

Det beste hovedkortet til Athlon XP som kommer om en stund er nForce kortene. De blir kjempebra pluss at det er integrert lyd, nettverk og skjermkort! Den integrerte lyden skal visstnok være bedre enn SBlive! Nettverket er også bra har jeg hørt. Skjermkortet er litt shabby da. Det er GeForce2 MX-400. Men det er jo ikke så altfor dumt. Kan jo bare disable det i BIOS hvis du har et annet og bedre kort! ;D nForce kortene kommer nemlig ikke til å være så veldig dyre heller!! Det er poenget.. De kommer til å rocke.. Sparer jo en del da man slipper å kjøpe separat lydkort og nettverkskort med dette kortet.. Så sånn sett er det lurt -Hvis man syns det integrerte holder mål. Mener det skal det!!

 

Nå for tiden er det nok Via KT266a hovedkortene som er noe å satse på. De kommer jo i web-sjappene nå :grin: mens nforce kortene kommer ikke før helt i slutten av måneden.. Ellers kanskje til og med i neste måned : Men hvis man kan vente hadde jeg gjort det! Selv har jeg solgt data'en min. Så personlig begynner jeg å bli lei av å ikke ha skikkelig data nå, så jeg brenner etter å kjøpe nytt ;D Men håper nesten at jeg kan vente til nForce!!

 

Fuck P4 forresten :grin: Det er og blir dyrere samme hva. Og de nye Athlon XP cpu'ene er veeeldig bra.. Bare det at AMD Cpu'er krever skikkelig kjøling..

 

[ Denne Melding var redigert av: mFaFa på 2001-10-12 11:31 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...